19 / 05 / 2024

emlak zincirinin marka olma yolları

emlak zincirinin marka olma yolları

Türkiye'de başarılı olmayan iş modelleri kurgulanıyor. Bu yazımda bir emlak zincirinin marka olabilmesi ve başarılı bir iş modeli sunması için neleri içermesi gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Bema İnşaat marka konutlar geliştirmeye devam edecek!

BEMA İnşaat, Emlak Konut, TOKİ ve Kiptaş ile yürüttüğü projelerle adını duyurdu. Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Pars, kendi arazilerinde Göl Panorama ve İstanbul Panorama gibi marka konutlar geliştirmeye devam edeceklerini söylüyor...

TGM Trend Gayrimenkul ile yeni bir emlak zinciri geliyor!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kuruyor. Yeni emlak zincirinin tanıtılacağı toplantı 16 Mayıs 2017 Salı günü yapılacak.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Emlak Konut, Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda!

Emlak Konut, fuarda Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşması çok önemli. " dedi.

Emlak İstasyonu, Türkiye geneli bayileriyle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni bayileri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

İstanbul'da emlak fiyatları belli bölgelerde hala düşük!

TOKİ Başkanı Turan: "İstanbul'da emlak fiyatların özellikle belli bölgelerde, şehrin merkezi yerlerinde hala düşük olduğu kanaatindeyim. İstanbul, marka değeri ile kıyaslandığında Londra'dan, Paris'ten ayrı düşünülemez." dedi.

Emlak Konut Anadolu'da konut atağına geçti!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, ülkeyi dönüştüren aktör oyuncuları arasında yer aldı. Anadolu’da konut atağına geçen şirket, marka gücünü her şehre yayacak.

Emlak İstasyonu Bursalılara franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Bursalı girişimci adaylarına franchising fırsatı sunuyor...

Emlak İstasyonu İzmirli girişimcilere Franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen İzmirli girişimci adaylarına franchising fırsatı sunuyor...

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Emlak İstasyonu, Ankaralılar'a franchise fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına franchise fırsatı sunuyor...

emlak zincirinin marka olma yolları Haberi

emlak zincirinin marka olma yolları

Türkiye'de her yıl birkaç tane yeni emlak zinciri ortaya çıkıyor. Birçoğunun adı da sistemlerini kopyaladıkları ülkelerin dilinden; İngilizce... Yalnızca adları İngilizce olsa iyi maalesef kültürleri de yabancı, bunun sonucunda Türkiye'ye uymayan ve genel anlamıyla Türkiye'de başarılı olmayan iş modelleri kurgulanıyor. Bu yazımda bir emlak zincirinin marka olabilmesi ve başarılı bir iş modeli sunması için neleri içermesi gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

1) Genel anlamıyla satış, özelde ise emlak satışı herkese uygun bir iş değildir. Emlak satışında başarılı olabilmek için hem satıcı olmanızı kolaylaştıran doğuştan gelen bazı avantajları taşımanız gerekir hem de bu avantajları satış ve meslek bilgisi ile taçlandırarak sürekli şekilde geliştirebilmeniz gerekir. Maalesef emlak zincirlerinin birçoğunda her yıl %50'nin üzerinde personel kaybı yaşanmaktadır. Sektörde "Recruitment" denen ofisler için danışman yaratma sürecinin...