06 / 05 / 2024

Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir

Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir; kira çarpanlarından, kentsel dönüşümden ve 2014 yılının sonunda sektörü nelerin beklediğine değindi...

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile  Bilge Polat tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiliyor. Peki alınan tam kapanma kararı, gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yalçınlar ve Mehtap Balaban ortaklığında kuruldu. 

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi Osman Nuri Bilge tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

Yabancıya konut satmanın yolu, yatak satmadan geçer!

REDAC ve EMLAKCHI CONSULTANT CEO’ su Bilge Özdemir bugünkü yazısında , “ Turizm ve Gayrimenkul sektörü oyuncularını ortak paydada birleşerek ülke tanıtımında bulunmaya “ davet ederek, önerilerde bulundu.

Gayrimenkul sektörü çıldırdı!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR köşe yazısında gayrimenkul pazarında uygulanan stratejilerde gelinen noktayı kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Doların ateşi gayrimenkul sektörünü yakar mı?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR köşe yazısında Doların Yükselen Ateşinin Gayrimenkul Sektörüne Olası Etkileri üzerine görüş ve düşüncelerini " kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Emlakchi'den gayrimenkul projelerinde denetim ve temsil hizmeti!

Bilge Özdemir, Emlakchi markası altında gayrimenkul projelerine yönelik "denetim" ve "temsil" olmak üzere gelştirdiği iki farklı hizmet şeklini sunmaya başlıyor.

Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir Haberi

Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir


Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir'in konuşması: 


Gayrimenkulü ikiye ayırmakta fayda var; ticari gayrimenkuller ve konutlar diye. Çünkü hepsinin kendi özünde kira çarpanları farklılık gösterebiliyor. Özellikle ticari gayrimenkulleri ele aldığımızda kira çarpan alanlarının daha çok 10 yıllar 15 yıllar seviyelerinde yer bulduğunu görürken konutlardaysa bunun çok uzun zamana yayıldığını görüyoruz. Bugünkü kira çarpanlarında en büyük etken. Babamın kira çarpanı farklı benimki farklı. Onunki 10 yıllar seviyesindeydi. Çünkü kriz döneminde. Kriz döneminde yapmış olduğu satın almalarla normal ekonomik dönemlerde aldığınız gayrimenkullerin kira çarpanları ve değersel farklılıkları aynı olmuyor. Onun için ya krizi beklemek gerekiyor iyi bir kira çarpanı elde edebilmek için ya da bölgeyi iyi tespit etmek gerekiyor. İstanbul'un merkezi noktalarında kira çarpanı değişkenlik gösterirken kent içine yaklaştıkça kira çarpan oranlarının daha süresel...