08 / 05 / 2024

Emlakçı Dinçer Aktaş

Emlakçı Dinçer Aktaş

Pokemon Go oyununu, Türkiye'de de fırsata çevirip emlak alım satımında kullananlar dikkat çekiyor. Emlakçı Dinçer Aktaş, Pokemon Go'yu kullanarak ilanlar verdi.

Kiralar yüzde 25 düştü!

Emlak sektöründe denetimler ve konut alımında kredi kısıtlaması kiralık konutlarda fiyatları son 4-5 ayda yüzde 25 geriletti. İstanbul Fatih’te emlakçılık yapan Emre Dinçer, “16 bin TL olan ev, 12 bin TL'ye indi. Ev sahiplerinin aklı başına geldi” diye konuştu.

Prof. Dr. Cemali Dinçer kimdir? Üniversitede hangi bölümleri kurdu? Cementir Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Prof. Dr. Cemali Dinçer hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Prof. Dr. Cemali Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Diamanti Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamanti Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Burak    Dinçer, Cihan    Dinçer Cenk Balsu ve Berrak Yağmur Dinçer tarafından kuruldu.

Kripto para değişikliği normal ticareti etkiliyor mu?

Bahçeşehir Üniversitesi MBA Lisansüstü Öğretim Görevlisi Dinçer Karaca, 30 Nisan'da yürürlüğe girecek olan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik’ hakkında değerlendirmede bulundu. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Emlakçı Dinçer Aktaş Haberi

Emlakçı Dinçer Aktaş

Dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go oyununu, Türkiye'de de fırsata çevirip emlak alım satımında kullananlar dikkat çekiyor. Pokemon trendini satılık evlere uygulamaya başlayan Emlakçı Dinçer Aktaş, Pokemon Go'yu kullanarak ilanlar verdi. Dinçer şöyle konuştu: "Popüler olmasından dolayı koydum. İlgi çekmek, dairenin satışını arttırmak istedim, nitekim öyle oldu. İstanbul'un en uzak yerlerinden Beylikdüzü'ne müşteriler geliyor. İlanı görüp arayanların ilk sorusu, 'Gerçekten Pokemon var mı?' oluyor. Bu tarz ilanlara devam edeceğim." 


Dünya




Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Çılgınlığı tüm dünyayı saran Pokemon GO, emlak sektörüne de sıçradı. İstanbul Esenyurt'ta bir emlakçı, Pokemonlu ev ilanı verdi.


Son zamanlara Türkiye'de en çok aranan oyunlar arasına giren Pokemon GO çılgınlığı, ev ilanlarında da kendini gösterdi. İnternette bir alım satım sitesine konulan ev ilanını diğerlerinden farklı kılan özelliği,...