16 / 05 / 2024

emlakçı Hüseyin Kırca

emlakçı Hüseyin Kırca

Kepez’de 120 bin TL'lik ev satın aldığı evin teslim edilmemesine sinirlenen Dursun Usta, emlakçı Hüseyin Kırca’yı tüfekle vurdu...

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trile Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Ünsal tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Emlakçıyı av tüfeğiyle vurdu!

Kepez’de 120 bin TL'lik ev satın aldığı evin teslim edilmemesine sinirlenen Dursun Usta, emlakçı Hüseyin Kırca’yı tüfekle vurdu...

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Muhammed Husam Hüseyin ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

emlakçı Hüseyin Kırca Haberi

emlakçı Hüseyin Kırca

Antalya'da Dursun Usta (63), 120 bin TL'ye aldığı evin teslimatını yapmadığını iddia ettiği emlakçı Hüseyin Kırca'yı (46), av tüfeğiyle iki bacağından vurdu. Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Kırca hastaneye kaldırıldı ve olay yerinde bekleyen Dursun Usta, gelen polise teslim oldu. Olay, dün öğle saatlerinde Kepez Esentepe Mahallesi 4874 Sokak'taki emlak ofisinde yaşandı.

EŞİ ÇOK KORKTU

Dursun Usta, gayrimenkul işiyle uğraşan Hüseyin Kırca'dan iddiaya göre 120 bin TL değerinde ev aldı. Belirtilen zamanda evini teslim alamayan Usta ile Kırca arasında devam eden tartışma kavgaya dönüştü. İkili iş yeri önünde bir süre tartıştı. Tartışmadan sonra Usta, otomobilden aldığı av tüfeğiyle Kırca'ya ateş ederek iki bacağından yaralandı. Olayı gören emlakçının eşi Selma Kırca büyük korku yaşadı. Polis Usta'yı gözaltına aldırken, Hüseyin Kırca ise Akdeniz...