01 / 07 / 2024

emlakçı Yasemin Evcim

emlakçı Yasemin Evcim

90'lerin lastik kızı Yasemin Evcim, evlendikten sonra jimnastiği bırakarak, emlak danışmanlığı yapmaya başladı.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

Drm Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drm Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kaşka ve Yasemin Aksu Kaşka ortaklığında kuruldu.

80'lerin lastik kızı Yasemin Evcim emlakçı oldu!

90'lerin lastik kızı Yasemin Evcim, evlendikten sonra jimnastiği bırakarak, emlak danışmanlığı yapmaya başladı.

Selçuk Yöntem'i dolandırılan emlakçı tutuklandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T. ile ilgili karar verildi. Mahkeme, Yasemin T'nin tutuklu yargılanmasına hükmetti.

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

TEB Emlak İnşaat Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TEB Emlak İnşaat Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayim Bayındır tarafından 120 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Yasemin Sokak'ta kuruldu.

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı!

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı. Muhabirlerin "Ev mi arıyorsunuz" sorusunu "Yok" diye yanıtlayan 1989 doğumlu olan Yasemin Kaya Allen bir emlakçıya girerek kiralık ev sordu.

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erçetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy'de kuruldu.

Yasemin Arslan: Türkiye’deki emlak sektörü gurbetçiye hala cazip!

Home Investor Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Arslan, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en önemli hedef kitlesinin gurbetçiler olduğunu söyledi

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

emlakçı Yasemin Evcim Haberi

emlakçı Yasemin Evcim

80’lerde “Dirty Dancing” ve “Flashdance” tüm dünyada en çok konuşulan filmlerdendi… Dans edebilmek ve fit bir vücuda sahip olmak dönemin görsel dünyasında önemliydi. Bundan ilham alan Türk sinemacılar da 1989’da başrollerini Yaşar Alptekin ve Yasemin Evcim’in yayınladığı “Lambada Gençlik Fırtınası” yapımını seyirci ile buluşturdu. Evcim, o sıralar aslında başarılı bir artistik jimnastik sporcusuydu.

Âşık olunca televizyonu bıraktı 

Hürriyet'ten Eda Sönmez'in haberine göre; modellik, dans ve jimnastikle kariyerina devam eden Evcim, âşık olunca ise her şeyi bir kenara bıraktı ve 90’ların sonunda işadamı Sabri Yiğit’le evlendi. Ardından Amerika’ya taşındı ve doğum sonrası Türkiye’ye dönerek Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamladı. Evcim, ardından eşiyle 2002 yılında Fransa’ya yerleşti ve burada da Sorbonne Üniversitesi’nde Fransızca okudu.

Evcim “Çocukları hem büyüttüm hem de okudum....