22 / 07 / 2024

Emlakjet.com temizlik hizmeti

Emlakjet.com temizlik hizmeti

Hayalindeki evi bulmak için Emlakjet.com’u ziyaret eden herkes, Temizlikyolda.com üzerinden satın alacağı tüm temizlik hizmetlerinde kullanabileceği, alt limitsiz 75 TL indirim kazanıyor.

Rowenta elektrikli süpürge evlerinize etkin temizlik hizmeti sunuyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Rowenta elektrikli süpürge, maksimum motor performansı, ayarlanabilir teleskopik borusu ve sessiz çalışma özelliği ile karşımıza çıkıyor. 

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet, pandemi sürecinde mega kent İstanbul’da gayrimenkul piyasasına soluk aldıran JetSat hizmetini başkent Ankara’da da başlattı...

İndirimli çevre temizlik vergisi 2021!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunmuş olduğu çevre temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergide indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi 2021 uygulaması...

İş yeri çevre temizlik vergisi 2021!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2021 yılında ne kadar tahsil edileceği geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, iş yeri çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar oldu?

Çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar?

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2021 yılında ne kadar tahsil edileceği belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar?

Çevre ve temizlik vergisi iptal dilekçesi 2021!

Belediyeler tarafından sunulan temizlik hizmeti için ödenen çevre temizlik vergisinden belli koşullarda muaf tutuluyor. Bunun için bir dilekçe ile belediyeye başvuru yapabiliyor. İşte çevre temizlik vergisi iptal dilekçesi 2021...

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demirtaş tarafından kuruldu.

25 maddede site yönetimlerinde pandemi temizlik hizmetleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Site yönetimlerinde pandemi temizlik hizmetleri" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Çevre temizlik vergisi 2020 ne kadar?

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2019 yılında ne kadart tahsil edileceği geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, çevre temizlik vergisi 2020 ne kadar?

İş yeri çevre temizlik vergisi 2020!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2020 yılında ne kadar tahsil edileceği geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, iş yeri çevre temizlik vergisi 2020 ne kadar oldu?

İndirimli çevre temizlik vergisi 2019!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunmuş olduğu çevre temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergide indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2019...

Emlakjet.com temizlik hizmeti Haberi

Emlakjet.com temizlik hizmeti

Hayalindeki evi bulmak için Emlakjet.com’u ziyaret eden herkes, Temizlikyolda.com üzerinden satın alacağı tüm temizlik hizmetlerinde kullanabileceği, alt limitsiz 75 TL indirim kazanıyor.

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan Emlakjet, tüm temizlik ihtiyaçlarının hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılanması için online sipariş sistemiyle çalışan Temizlikyolda.com ile kazançlı bir işbirliğine imza attı.

Hayalindeki evi bulmak için Emlakjet.com’u ziyaret edenler, evlerini bulduktan sonraki hazırlık sürecini de kolayca atlatabilsin diye, Temizlikyolda.com üzerinden yapacakları harcamalarda bir alt limit şartı olmaksızın, ilk üç alışverişleri için geçerli olacak toplam 75 TL’lik indirime sahip oluyor. Ev arayanların yalnızca hayalindeki evi bulana kadar değil, sonrasındaki zorlu süreçleri atlatana kadar da yanında olan Emlakjet.com’un...