29 / 04 / 2024

Rowenta elektrikli süpürge evlerinize etkin temizlik hizmeti sunuyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Rowenta elektrikli süpürge evlerinize etkin temizlik hizmeti sunuyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Rowenta elektrikli süpürge, maksimum motor performansı, ayarlanabilir teleskopik borusu ve sessiz çalışma özelliği ile karşımıza çıkıyor. 



 Rowenta elektrikli süpürge evlerinize etkin temizlik hizmeti sunuyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli süpürgeler yüksek emiş gücüne sahip olmaları ile temizlik açısından ev hanımlarına pratik bir kullanım imkanı sunar. Dikkat çeken tasarımı ve teknik özellikleri ile Rowenta toz torbasız elektrikli süpürge kendine has toz torbası ile temizliği keyifli hale getiriyor. 

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Rowenta RO7289EA silence force toz torbasız elektrikli süpürge kuru emiş gücüne sahiptir. 
  • Rowenta elektrikli süpürge modeli sessiz çalışması ve temizlik performansı ile yaşam alanlarındaki temizlik sürecini kısaltmayı hedefler. 
  • Elektrikli süpürge modelindeki aksesuarlar etkin temizlik sağladığı gibi farklı yüzeylerdeki kirleri de pratik biçimde ortadan kaldırır. 
  • Yatay pozisyonda kullanılan ve aynı şekilde park edilen Rowenta elektrikli süpürgede toz torbası bulunmaz. Toz torbasız elektrikli süpürge modelinde özel bir toz haznesi mevcuttur. 
  • 2.5 litre kapasiteli toz haznesi ile elektrikli süpürge modelini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca toz haznesinin dolduğunda ise hazneyi pratik biçimde çıkararak, boşaltabilirsiniz. 
  • Rowenta elektrikli süpürge modelinde Power Air başlık adı verilen özel bir toz başlığı bulunuyor. Rowenta toz başlığı sayesinde süpürge farklı yüzeylerde kolaylıkla kayarken, tozları da ortadan kaldırıyor. 
  • Rowenta toz başlığı içerisinde tozların etkin biçimde alınmasını sağlayan toz fırçaları bulunuyor. Toz fırçaları iki farklı konumda bulunuyor. Böylece yerlerdeki tozların alınmaması gibi bir durum da söz konusu olmuyor. 
  • Elektrikli süpürge modelinde teleskopik boru kullanılıyor. Teleskopik boru sayesinde makinenin boyutunu kendinize ve kullandığınız alana göre rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. 

Peki elektrikli süpürgenin dikkat çeken diğer özellikleri  ve fiyat listesi nedir? 
 


Geri Dön