01 / 05 / 2024

Bosch ProHygienic BGS41HYG1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de inanılmaz indrim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch ProHygienic BGS41HYG1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de inanılmaz indrim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch ProHygienic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10 yıl motor garantisi ile,yüksek performans gücü sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.



Bosch ProHygienic BGS41HYG1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge de inanılmaz indrim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Her evin derinlemesine etkili bir temizliğe ihtiyacı vardır. Ancak bunu yaparken insan sağlığınıda göz önüne almak gerekir. İşte bu durumda sahip olduğu gelişmiş teknolojisiyle Bosch toz torbasız elektirkli süpürge tozları içine hapseden ve alerjen oluşturacak bir durumun ortaya çıkmasını engelleyen fonksiyonları ile evlerde yerini alır.

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Her zaman daha iyi performans almak her kadının hakkıdır. Bosch elektrikli süpürgede yer alan Akıllı sensör özelliği süpürgenizin çalışma performansını sürekli kontrol ederek, süpürgenizden optimum temizlik performansını almanızı sağlar. Süpürgenizin üzerinde bulunan LED gösterge sayesinde, performans düşüşünü ve filtrenizi ne zaman temizlemeniz gerektiğini kolayca takip etmeniz mümkündür.Her zaman yüksek temizlik performansı ortaya koyar.
  • EasyClean sistemimiz sayesinde, çok daha kolay temizleme deneyimi yaşanır. Toz haznesi tek tuş hareketi ile süpürge gövdesinden kolayca ayrılır ve pratik bir şekilde temzilenir. Ayrıcı toz haznesinin özel tasarımı sayesinde hazne içerisindeki tozlar rahatça istenildiği zaman boşaltışabilir.
  • Yüksek vakum gücü, yüksek performans gerektirir. Yüksek verimlilik sağlayan QuattroPower Sistemi sayesinde, hızlı ve etkili temizlik performansı gerçekleşir. Geliştirilmiş başlığı, yüksek hızlı motoru ve hava sızdırmaz yapısı ile hızlı ve etkili temizlik ortaya çıkar.

Peki Bosch elektrikli süpürgenin sahip olduğu Ultra Alerji Filtresi ne işe yarıyor?


Geri Dön