04 / 05 / 2024

emlakz

emlakz

Son zamanlarda medyada ismini sıklıkla duyduğumuz bulut teknolojisi,sonunda emlak sektöründe de kullanılmaya başlanıldı

www.emlakz.com, emlak ilanlarını buluta yükledi!

Son zamanlarda medyada ismini sıklıkla duyduğumuz bulut teknolojisi,sonunda emlak sektöründe de kullanılmaya başlanıldı

emlakz Haberi

emlakz

Güzel tasarımı ve Microsoft altyapısı ile gözdolduran Emlakz,gayrimenkul danışmanlarına kolay arabirimli web sayfalarıyla hizmete girdi.


Emlak ilanları son zamanlarda gazetelerden ilan sitelerine doğru hızlı bir geçiş sürecinde. Eskiden gazetede seri ilan sayfalarına bakan herkes,artık daha kolay filtreleme yapabildikleri emlak ilan sitelerini tercih etmeye başladılar. Emlak alım ve satımında sürekli bir yarış halinde olan gayrimenkul danışmanları ise bu değişimin farkındalar ve bu yüzden Emlakz tarzındaki emlak ilan sitelerine oldukça rağbet gösteriyorlar.


Nisan 2012 ortasında yayına girmiş olan Emlakz, www.emlakz.com adresinde ziyaretçilerine hizmetveriyor.İlk etapta Mersinde pilot proje başlatan Emlakz, ilerleyen günlerde Akdeniz bölgesindeki diğer şehirlere de yayılarak hizmet ağını bu bölgede oturttuktan sonra tüm Türkiye'ye açılarak hizmet vermeyi planlıyor. Sitenin bütün mimarisini Microsoft teknolojisi kullanarak oluşturmuş olan Emlakz.Com ekibi hem dizayn hem de teknoloji altyapısı...