29 / 04 / 2024

Empire State Realty Trust satılıyor mu

Empire State Realty Trust satılıyor mu

Katar Yatırım Fonu Empire State’in sahibi olan şirketin yüzde 10’unu satın aldı. New York’lu firmanın Manhattan’da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi kuruldu!

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıaksandra Belnik tarafından kuruldu.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Empire State Realty Trust satılıyor mu Haberi

Empire State Realty Trust satılıyor mu

“Le Figaro”da yer alan habere göre Qatar Investment Authority, Empire State Realty Trust’ın yüzde 10’unu 622 milyon dolara satın almak üzere anlaşmaya vardı. New York’lu firmanın Manhattan’da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.


Milyarlarca dolarlık bir fonu yöneten Katar Yatırım Fonu petrol ve doğalgaz zengini ülkenin devasa bütçe fazlasını değerlendirmek üzere 2005 yılında kuruldu. Fon Volkswagen gibi lider Batılı kuruluşların hissedarı ve Londra’daki lüks Harrods mağazasının da sahibi.


Katar’ın Washington büyükelçisi Mohammed al- Kawari 2015 yılında yaptığı açıklamada, ABD’ye beş yıl içinde 35 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtmişti.


1931 yılında açılan Empire State Building uzun süre dünyanın en uzun binası unvanını korudu. Bina, biri 1933 yılında olmak üzere King...