20 / 07 / 2024

Emrah bodrum

Emrah bodrum

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Emrah Bodrum'a yerleşiyor!

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah, İstanbul'u terk ediyor. İstanbul’dan uzaklaşan ünlüler kervanına katılan Emrah, Bodrum'a taşınacak.

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Emrah, Bodrum'da 8 milyon TL’lik malikâne aldı!

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Emrah Bodrum'daki evini aşevine dönüştürecek!

Bodrum-Bitez’deki evinin bahçesine diktiği ağaçlar yüzünden kavga ettiği komşularıyla sorunlarını gideremeyen Emrah, yaşadığı sıkıntıya ilginç bir çözüm buldu.

Emrah Bodrum'da 26 villa satın alacak!

Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı.

Emrah Bodrum'da yaşadığı siteyi satın mı alacak?

Bodrum’daki evinde ailesine komşularının sopa ve bıçakla saldırması üzerine Emrah’ın tüm siteyi satın almaya karar verdiği iddia edildi.

Emrah Bodrum'dan ev aldı!

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nin yüzde 35'i satıldı!

Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan 'Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Lasos Beach Club Bodrum projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

META Bilişim inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Bodrum Kıyıkışlacık lasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Bodrum Iasos Beach Club'ta 250 bin TL'ye!

Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum’da 144 konutluk proje inşaatına başladıklarını ve ilk etabını 2015 Temmuz ayında teslim edeceklerini söyledi..

Bodrum Vadi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Vadi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Emrah Güney Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Beyoğlu, Galata, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.

Emrah, Bodrum'da turizmin imparatoru olmak istiyor!

İbrahim Tatlıses ve Fatih Terim'den sonra Emrah da Bodrumlu oldu. Bir otel alan şarkıcı, turizmin yeni imparatoru olmak için kolları sıvadı

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

Emrah bodrum Haberi

Emrah bodrum

‘Aşk ve Mavi’ dizisinin Ali’si Emrah Erdoğan, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bodrum Bitez’deki yazlık villasını satan oyuncu, malikâne satın aldı. 2 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerine kurulu olan lüks malikâne, Konacık’ta yer alıyor. Emlak zengini olduğu konuşulan Erdoğan, artık yaz aylarını ailesiyle burada geçirecek.


Emrah, geçtiğimiz yaz Bitez’deki yazlığında komşularıyla büyük bir kavga yaşamıştı. Ortak bahçe kullanımı nedeniyle çıkan tartışma, güvenlik kameralarına da yansımıştı. Şarkıcının mahkemeye taşınan olayın ardından daha fazla orada yaşamak istemediği için yazlığını sattığı iddia...