29 / 04 / 2024

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat adres 

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat adres 

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Selin Doğan Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Selin Doğan Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Emel Selin Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğan Dağ: İnşaat sektöründe ihtiyaç ve beklentiler değişiyor!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren ve bu yıl 5’incisi düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aziz Doğan imzasıyla kuruldu.

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Doğan Dağ: Emlak sektörünün geleceği parlak!

2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat adres  Haberi

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat adres 

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul...