05 / 05 / 2024

Emrah Özdemir kimdir

Emrah Özdemir kimdir

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Konut stoğu eridi! Yeni rekorlar yolda!

Konut satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldığını söyleyen Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, ''Faizlerde bir miktar yükseliş söz konusu ama ağustos ayında da konut talebinin yüksek olacağını öngörüyoruz'' dedi.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Etka İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etka İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir tarafından kuruldu.

Emrah Özdemir kimdir Haberi

Emrah Özdemir kimdir

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, Kristal Türkiye’nin İzmir Bayraklı’daki “Kristal Seher” ofisleri ile birlikte kiralık ilanlarına zam isteyen deprem fırsatçılarına asla fırsat vermeyeceklerini dile getirdi. Kristal Türkiye, Kristal Seher ofisi ile bedelsiz olarak tüm depremzedelere hizmet vereceğini söyledi.

“TÜM EKİBİMİZ İLE DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Deprem sonrası kiralık mülklerinden talep ettikleri kirayı artırarak fırsatçılık yapmak isteyenlere asla fırsat verilmeyeceğini dile getiren Mustafa Emrah Özdemir, “Kristal Seher” ofisimiz ile Bayraklı’da faaliyet göstermekteyiz. Kristal Seher ofisimiz deprem sonrasına kiralık mülklerine zam yaparak fırsatçılık yapan tüm mülk sahipleri ile olan sözleşmelerinin hiçbir cezai yaptırım talep etmeden feshedileceğini açıklamıştır. Kristal Türkiye olarak bu adımından dolayı ofisimize teşekkür ediyoruz. Bu acılı günlerimizde fırsatçılık yapan vicdansızlara asla hizmet etmeyeceğimizi bildirmek isteriz. Tüm halkımızın...