29 / 08 / 2024

Emre Belözoğlu kimdir

Emre Belözoğlu kimdir

Tüketici Kanunu, ünlü isimleri de harekete geçirdi. Milli futbolcu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yeni kanunun getirdiği hakka dayanarak geçmişte kredi alırken ödediği dosya masraflarının peşine düştü.

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Emre Belözoğlu dosya masraflarının peşine düştü!

Tüketici Kanunu, ünlü isimleri de harekete geçirdi. Milli futbolcu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yeni kanunun getirdiği hakka dayanarak geçmişte kredi alırken ödediği dosya masraflarının peşine düştü.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Erenköy Fenerium hizmete açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'un yeni mağazası, Erenköy'de açıldı. Fenerbahçeli yöneticiler ile sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Moussa Sow ve Alper Potuk açılışa katıldı

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Emre Belözoğlu kimdir Haberi

Emre Belözoğlu kimdir


Kasım 2014'ten itibaren uygulanmaya başlayan ve bankaları tüketici üzerinden kazanılan birçok masraf kaleminden mahrum bırakan Tüketici Kanunu, ünlü isimleri de harekete geçirdi. Milli futbolcu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yeni kanunun getirdiği hakka dayanarak geçmişte kredi alırken ödediği dosya masraflarının peşine düştü. 


Sabah'ın haberine göre 2006'da bir bankadan bireysel kredi kullanan Belözoğlu, bu işlemin karşılığında ödediği 44 bin 841 lira 88 kuruşluk 'dosya masrafı' parasını geri almak için bankasına dava açtı. Ünlü futbolcunun avukatı dava dilekçesinde, "Bankanın kredi komisyonu adı altında müvekkilimden haksız ve dayanaksız olarak ayrıca komisyon tahsil etmesi usulsüz ve yasaya aykırıdır. Kredi komisyonunun ödeme tarihinden itibaren işleyecek olan en yüksek banka faizi ile birlikte davacı müvekkilime iade edilmesi gerekmektedir" denildi.


İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne avukat Mahir Işıkay aracılığıyla dava açan Emre...