05 / 05 / 2024

Emre Kaynak projeleri

Emre Kaynak projeleri

Mimar Emre Kaynak kimdir? Mimar Emre Kaynak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İ. Emre Kaynak bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Emre Kaynak...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüme 13 milyar lira kaynak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kentsel dönüşüm projeleri için 2012 yılından bugüne kadar yaklaşık 13 milyar lira kaynak kullanıldığını söyledi...

SYDT'den 129 yurt için 398 milyon liralık kaynak!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik (SYDT) Fonu kaynakları tarafından 242 ortaöğretim yurt projesinden 129'u tamamlanarak hizmete girdi. Yurt projeleri için ise 398 milyon lira kaynak ayrıldı.

Kartal Emre Sitesi'nin 2. kısım dönüşümünde ilk adım atıldı!

Başkan Altınok Öz’ün belirlediği 'Kartal Modeli' çerçevesinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri arasında yer almayı kabul eden, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Emre Sitesi 2. Kısım sakinleri, Görgülü İnşaat Firması ile anlaşarak yıkılmak üzere dairelerini teslim ettiler.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Emre Çamlıbel: Sürdürülebilir kentleşme şart!

Oyak Holding konut projeleri 'gerçekleştirdiği gibi sektörün nabzını tutma konusunda da oldukça başarılı. Şirketin CEO'su Emre Çamlıbel, 'Sürdürülebilir Kentleşme' oturumuna katılarak, sektörel konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Emre İnşaat projeleri ile kentsel dönüşüme katkı sağlayacak!

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor.

İsmail Emre Kaynak kimdir?

Mimar İsmail Emre Kaynak kimdir? Mimar İsmail Emre Kaynak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İsmail Emre Kaynak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Emre Azer kimdir?

AREAS'ta 10 yılı aşkın süredir Konut Projeleri Satış Koordinatörü olarak görev yapan Emre Azer, Mayıs 2014'te www.emlakkulisi.com'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı. Peki, Emre Azer kimdir?

Emre Azer www.emlakkulisi.com'un Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

AREAS'ta 2004 yılından bu yana Konut Projeleri Satış Koordinatörü olarak görev yapan Emre Azer; www.emlakkulisi.com 'un Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı...

Emre Kaynak kimdir?

Mimar Emre Kaynak kimdir? Mimar Emre Kaynak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İ. Emre Kaynak bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Emre Kaynak...

Emre Apak kimdir?

Mimar Emre Apak kimdir? Mimar Emre Apak, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Emre Apak, bugün hangi mimarlık firması ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Emre Apak...

Ömer Emre Şavural kimdir?

Mimar Ömer Emre Şavural kimdir? Mimar Ömer Emre Şavural, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ömer Emre Şavural, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Emre Kaynak projeleri Haberi

Emre Kaynak projeleri

Emre Kaynak kimdir?

Emre Kaynak, 1975'te İzmir'de doğdu. 1993'te Özel Amerikan Lisesi'nden; 1997'de DEÜ. Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


2002'de DEÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans'ını tamamladı. "Geleneksel Konut Dokusunu Oluşturan Fiziksel Faktörler" konulu tez çalışması hazırladı. 


Seçilmiş projeleri: 

İTK Veli Görüşme Evi Restorasyonu-2001; Sait Sürel Evi, Alaçatı – 2001; Dave Kirk Evi, Alaçatı – 2002; Peter Rogers Evi, Çeşme – 2002; Diltaş Seliş Evi, Ayvalık – 2002; Clement de Marssman Evi, Alaçatı – 2003; İsmail Dinlemez Evi, Alaçatı, 2003; Özyüncü Konakları, Alaçatı – 2003, Taş Otel, Alaçatı – 2004; Stage Stüdyoları, İzmir – 2004; Gürses Otel, Ayvalık – 2004; Geir Fugleberg Evi Restorasyonu, Ayvalık – 2005; İsmail Öztürk Apartmanı, Ayvalık – 2005; Can İlter Evi, Alaçatı – 2006; Yay Ev, Yeni...