20 / 05 / 2024

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emre Sezgin tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Nüssli Spolsro İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nüssli Spolsro İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Terzi tarafından kuruldu. 

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'ın üstlendiği kamu ihaleleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Cengiz İnşaat'ın üstlendiği kamu ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emre Sezgin tarafından kuruldu.

Emre Karakaya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Karakaya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla ‘da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emra Karakaya tarafından kuruldu.

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emre Sezgin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü gayrimenkulunyapımı alımı satımı yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri ve hafriyat işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Emre Sezgin İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; MURAT ÇEŞME MAH.ÖMÜR 3 SOK. NO.52...