22 / 07 / 2024

Emre Tunçdemir

Emre Tunçdemir

ABT Grup Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emre Tunçdemir ve Serap Dağtaş Budak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: İzmir'de tahribat ruhsatlı yapılarda!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremde yıkılan binaların tamamının 99 yılından önce ruhsat almış yapılar olduğunu, yapılan tespitlerde binaların yapımında deniz kumu kullanıldığı ve demir donatı alanlarının zayıflıklarının belirlendiğini söyledi.

Etrm Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Etrm Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tunçbağ tarafından kuruldu. 

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tunç Ünlüçerçi tarafından kuruldu.

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Mehmet Metin Tunç tarafından kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Tunçdemir, Aydın Akbıyık ve Nimatullaj Eraevcı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Asya Çatı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Çatı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi, Yunus Emre Taşdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Van'daki korsan mimarlar sağlıksız yapılaşmayı artırıyor!

Er Mimarlık Dekorasyon Peyzaj sahibi Mimar Muhammed Tunçdemir, piyasada kendini mimar olarak tanıtarak büyük firmalara ucuz proje çizen insanların sayısının gün geçtikçe arttığını belirtti.

Emre Tunçdemir Haberi

Emre Tunçdemir

ABT Grup Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emre Tunçdemir ve Serap Dağtaş Budak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. ABT Grup Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit inşaat,mimari proje ve mühendislik hizmetleri vermek,tadilat,dekorasyon,iç mimari,tamirat,peysaj,iç ve dış cephe boya,dış cephe giydirme,restorasyon işleri yapmak,yaptırmak,bu konularda taahhütlere girmek,taşeronluk yapmak,yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


ABT Grup Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Eminönü, Hobyar Mahallesi, Cağaloğlu Yokuşu Ergüç Han,...