17 / 05 / 2024

Emrullah Çetin Taray

Emrullah Çetin Taray

Temel Yapı Denetim Limited Şirketi, Emrullah Çetin Taray tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık 2013 tarihinde Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Rüzgarlı Bahçe Sokak'ta kuruldu

Çetin Osman Budak'tan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TBMM'ye sunulan "Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı" hakkında açıklamalarda bulundu. Budak, kanun tasarısının Türk mimarları olumsuz etkileyeceğinden bahsetti.

Siirt Çetin HES satılıyor!

Norveç'in yenilenebilir enerji şirketi Statkraft, Siirt'te bulunan Çetin Hidroelektrik Santrali'nin (HES) satışı için Garanti Yatırımı yetkilendirdi.Statkraft, 2009'dan beri Türkiye'de faaliyet gösteriyor.

Emrullah Turanlı: Dubai'de 4 rezidans yapacağım!

Emrullah Turanlı “Moda'daki Hilton Oteli de benim. Dubai'de 4 rezidans yapacağım. Ayrıca Kolumbit-Tantalit madenlerini hem çıkarıyorum, hem de pazarlıyorum" dedi.

Çetin Nuhoğlu: Ulaştırma sektörü çağ atlayacak!

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Statkraft, Siirt Çetin HES projesini satışa çıkaracak!

Enerji devi Statkraft, Siirt’te Botan çayı üzerine inşaa etmekte olduğu Çetin Hidroelektrik Santrali’ni satmak istiyor. Statkraft inşaatı devam eden santrali, bulunduğu bölgede artan gerilim nedeniyle satmak istediklerini bildirdi.

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Soner Çetin'den Çukurovalı kadınlara emekli evleri uyarısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde emekli kadınlara "Emekli evlerine sahip çıkın, buraları sadece erkekler için yapmıyoruz" diye seslendi. Çetin, üniversiteli işsizler ile Çukurovalılar için yeni müjdeler ve haberler verdi.

Emrullah Çetin Taray Haberi

Emrullah Çetin Taray

Temel Yapı Denetim Limited Şirketi, Emrullah Çetin Taray tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu. 


Temel Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Temel Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Rüzgarlı Bahçe Sokak, No:4...