07 / 07 / 2024

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı

Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile taçlandırıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Metro 34 İkitelli projesinin ilk görselleri!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş ve Ak Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Metro 34 projesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yükselen bir ofis ve mağaza projesi olarak tasarlandı.

Kaleseramik Vakfı 34 okulu yeniledi!

Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), "ilk işim Okullarda Değişim" projesi kapsamında Soma'da altı okulu daha yeniledi. Proje kapsamında yenilenen okul sayısı 34'e ulaştı...

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Çeşme'den ev alanlar yüzde 34 kar etti!

İzmir ilinin en çok kazandıran ilçesi Çeşme oldu. Son bir yıldaki konut fiyat artışına göre, Çeşme 'den ev alanlar yüzde 34 oranında kar elde etti.

Emsan Lotus Rock tava ile mangal tadında yiyecekler!

Emsan, 350 dereceye kadar ısınan yüksek ısıya dayanıklı ve hızlı ısınma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlayan çelik gövdeli Lotus Rock tavaları ile sanatını mutfakta konuşturmak isteyenlere sesleniyor.

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.

Emsan yeni tasarım çay bardakları klasik severlere sesleniyor!

Yıllardır mutfakta yazılan hikayelerinizin ana karakteri olan Emsan, yeni tasarım çay bardaklarında gençlere, romantik ve klasik severlere sesleniyor. Emsan 12 parça çay bardağı takımı tavsiye edilen satış fiyatı 65 .

OSB meslek liselerinin sayısı 34'e çıktı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, sanayiye nitelikli personel yetiştiren organize sanayi bölgelerindeki (OSB) meslek liselerinin sayısının 34'e çıktığını belirterek, önümüzde' ki yıl bu sayıya 2 okul daha ekleneceğini bildirdi...

Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Tost Grill tost tavası ve Multi Press meyve sıkacağı ile çocuklarınıza seveceği lezzetleri hazırlamanın kolay halini sunuyor. Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar...

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini g

1944 yılında İstanbul'un ekim bölgelerinde 34 bin ton hubabat yetişmiş!

1944 yılında İstanbul'da yetişen hububat 34 bin tonmuş. 1943 senesine göre üretimde fazlaymış. Yetişen buğday miktarı 23 bin ton, arpa ise 3 bin 292 tonmuş.

Temmuz ayında dış ticaret açığı yüzde 34,8 azaldı!

Temmuz ayında dış ticaret açığı yüzde 34,8 azaldı ve 6 milyar 460 milyon dolara geriledi. İhracat ise yüzde 2,6 artarak 13 milyar 403 milyon dolara yükseldi.

Tüketici kredileri 0,34 artarak 252,8 milyar liraya yükseldi!

Mevduat bankalarının tüketici kredileri, 22 Ağustos ile biten haftada bir önceki haftaya göre yüzde 0,34 artarak 252,8 milyar lira, kredi kartı harcama tutarı ise yüzde 0,92 azalarak 81,8 milyar lira oldu.

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı Haberi

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı

Mutfaktaki mutluluğun adresi Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunda balıseverlerin karşsısına sıra dışı tasarımlı tavası Fishy ile çıkıyor. 


Emsan’ın son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği balık tavası Fishy, balıkseverlerin akşam yemeklerinde birbirinden lezetli balıklar hazırlamanızı sağlıyor. Çift taraflı kullanıma ugun olarak tasarlanan Emsan Fishy, döküm kaplaması ve yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde sağlıklı ve lezzetli balıkların sofralarınıza taşıyor. 


Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Emsan Fishy, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme sunarak herkesin beğenisini kazanıyor. 


Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı:  139 TL

Emsan Fishy Alüminyum Balık Tava Fiyatı: 115 TL

Emsan Fishy Döküm Alüminyum Balık Tava Fiyatı: 99...