25 / 07 / 2024

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Kalabalık aile yemeklerinin ve sevdiklerinizle paylaşılan sofraların yeri ayrıdır. Sofralar hazırladığımız yemeklerin lezzeti ve sunumuyla birlikte çatal-kaşık-bıçak setiyle de en güzel şekilde tamamlanıyor. Emsan, sofralarında en az yemeğin lezzeti kadar onlara eşlik eden sofra gereçlerinin de şıklığına önem verenlere Florya çatal-kaşık-bıçak setini sunuyor.


Emsan Florya çatal-kaşık-bıçak seti sade, modern ve kaliteli tasarımıyla sevdiklerinizle paylaşacağınız sofraların gözdesi olacak. 91 parça Florya çatal-kaşık-bıçak seti paslanmayan yapısıyla uzun yıllar kullanıldığında da parlaklığını kaybetmiyor. Bulaşık makinesinde yıkandığında kalitesinden ödün vermeyen Florya çatal-kaşık-bıçak setini sandıklı ya da kutulu alarak uzun yıllar boyu sofralarınızda ilk günkü gibi kullanın.


91 Parça Florya Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı;

12 Adet Yemek Kaşığı

12 Adet Yemek Çatalı

12 Adet Yemek Bıçağı

12 Adet Tatlı Kaşığı

12 Adet Tatlı Çatalı

12 Adet Tatlı Bıçağı

12 Adet Çay Kaşığı

1 Adet Kepçe

1 Adet Sos Kepçesi

1 Adet Servis Çatalı

1 Adet Servis Kaşığı

1 Adet Delikli Servis Kaşığı

1 Adet Pasta Spatulası

1 Adet Şeker Maşası


Emsan 91 Parça sandıklı Florya tavsiye edilen satış fiyatı 449 TL

Emsan 91 Parça kutulu Florya tavsiye edilen satış fiyatı 399 TL



Geri Dön