29 / 04 / 2024

v sofra

v sofra

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.

Honda’dan muhteşem fiyat! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte Honda CR-V’nin 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon otomotiv devi Honda’nın 1996 yılından bu yana satışta bulununa kompakt SUV modeli CR-V’nin eylül ayı fiyatları belli oldu. İşte, Honda CR-V’nin 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Honda CR-V fiyatları açıklandı! Böylesi görülmedi! Acilen bakın, kaçırmayın! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eylül Honda CR-V fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Ağustos ayı fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? Honda CR-V 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı! 5 LT sıvı yağ fiyatları vatandaşı sevindirdi! İşte detaylar!

Yağ fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı. İşte detaylar!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı ne kadar? Yeni Honda HR-V Hibrit  kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda'nın HR-V Hibrit modeline ağustos ayında zam geldi. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi  ile satışa sunulan otomobil markasının fiyatı merak ediliyor. Peki Honda'nın HR-V Hibrit fiyatı ne kadar? 

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatlarında yaşanan değişiklik vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konuda Tarım Kredi Market sıvı yağ ve şeker fiyatları ile oynama yaptı. İşte yağ ve şeker fiyatları!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı tam 43 bin 400 arttı! Fiyatı tavan yaptı! İşte Yeni Honda HR-V Hibrit 2022 fiyat listesi

Honda'nın HR-V Hibrit modeline temmuz ayında tam 43 bin 400 lira zam geldi. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile satışa sunulan otomobil markasının fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar?

Honda CR-V fiyatlarında son dakika! Fiyatlar resmen belli oldu! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Temmuz ayı fiyatları resmen belirlendi! Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

v sofra Haberi

v sofra

Kalabalık aile yemeklerinin ve sevdiklerinizle paylaşılan sofraların yeri ayrıdır. Sofralar hazırladığımız yemeklerin lezzeti ve sunumuyla birlikte çatal-kaşık-bıçak setiyle de en güzel şekilde tamamlanıyor. Emsan, sofralarında en az yemeğin lezzeti kadar onlara eşlik eden sofra gereçlerinin de şıklığına önem verenlere Florya çatal-kaşık-bıçak setini sunuyor.


Emsan Florya çatal-kaşık-bıçak seti sade, modern ve kaliteli tasarımıyla sevdiklerinizle paylaşacağınız sofraların gözdesi olacak. 91 parça Florya çatal-kaşık-bıçak seti paslanmayan yapısıyla uzun yıllar kullanıldığında da parlaklığını kaybetmiyor. Bulaşık makinesinde yıkandığında kalitesinden ödün vermeyen Florya çatal-kaşık-bıçak setini sandıklı ya da kutulu alarak uzun yıllar boyu sofralarınızda ilk günkü gibi kullanın.


91 Parça Florya Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı;

12 Adet Yemek Kaşığı

12 Adet Yemek Çatalı

12 Adet Yemek Bıçağı

12 Adet Tatlı Kaşığı

12 Adet Tatlı Çatalı

12 Adet Tatlı Bıçağı

12 Adet Çay Kaşığı

1 Adet Kepçe

1 Adet...