28 / 04 / 2024

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Ağustos ayı fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? Honda CR-V 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Honda CR-V'nin Ağustos ayı fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Honda CR-V'nin dört farklı versiyonu bulunuyor: Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid. 

9 inç jantları, aktif ızgarası ve panoramik  cam tavanı ile dikkat çeken Honda CR-V, iç hacmiyle de sürücülerin beğenisini topladı. Honda CR-V, özel olarak geliştirilmiş aktif  ızgarası ile motorun ideal sıcaklıkta çalışmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltmayı hedefliyor. 

Honda CR-V fiyatlarında son dakika! Fiyatlar resmen belli oldu! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1.5 L VTEC Turbo Motor ile dikkat çeken Honda CR-V, VTEC teknolojisi sayesinde hava-hava karışımını ideal seviyede tutarak 193 PS ve 243 Nm tork üretip az yakıt tüketiyor. CR-V, Honda mühendisliği ile üretilen i-MMD teknolojisine sahip 2.0 litrelik hibrit motoruyla düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans sunuyor. 

Honda CR-V 'nin özel 4x4 çekiş teknolojisi sayesinde sadece tekerlek çekişini izlemekle kalmıyor, aynı zamanda araç kaybını tespit ettiğinde müdahale ediyor ve telafi etmek için müdahale ediyor. 

Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? Honda CR-V 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön