27 / 04 / 2024

Emsan yemek takımlarıyla bayram sofralarının gözdesi olacak!

Emsan yemek takımlarıyla bayram sofralarının gözdesi olacak!

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram sofralarının gözdesi olacak.



7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Özel anlara şıklık katan Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile kalabalık bayram sofralarının gözdesi olacak.


Sofraları görsel şölene dönüştüren Emsan, bayram sofralarına kalite ve zarafeti getiriyor. Emsan’ın özel serisi ile “çiçek” açan bayram sofralarında, bir birinden lezzetli yemeklerin tadına tat katılacak.  Çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram havası sofralarınıza da yansıyacak. 


İnce porselen yapısına sahip 84 parçadan oluşan Orbis Güldeste Yemek Takımı, yuvarlak formu ve çiçek desenleriyle dikkat çekiyor. Siyah ve gold rengi desenlere sahip BNT 410 Cam Servis Seti, bayram sofralarının tamamlayıcısı oluyor.   


Emsan Orbis Güldeste 84 parça Yemek Takımı satış fiyatı; 1.198 TL

Emsan BNT 410 Cam Servis Seti satış fiyatı; 31 parça 487 TL, 61 parça 839 TL


Geri Dön