08 / 05 / 2024

emsan Orbis Güldeste Yemek Takımı

emsan Orbis Güldeste Yemek Takımı

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram sofralarının gözdesi olacak.

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Emsan Bella Gusto Çay Makinesi güncel fiyatı...

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Emsan'dan yüzde 60'a varan süper indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Emsan süper indirim günleri başladı. Seçili ürünlerde sepette yüzde 60'a varan indirimler oluyor. İşte detaylar...

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Emsan Papatya Çaydanlık, kış günlerinin yoldaşı!

Soğuk kış günlerinde sıcacık evinde bitki çayıyla keyif yapmak isteyenler Emsan Papatya Çaydanlığı tercih ediyor. Birbirinden farklı bitki çaylarının rahatlıkla demlenebileceği Emsan Papatya Çaydanlık kış günlerinin yoldaşı oluyor

Emsan Feel Steel Cam Kettle taht kuruyor!

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma özelliği sayesinde mutfakta pratiklik sunarken, şık görüntüsüyle tezgahların en güzel yerinde taht kuruyor.

Emsan Butterfly Çay Saati Takımı ile çay saati!

Dost sohbetlerinin, kahkahaların bol olduğu ve muhabbetin en koyusunun yapıldığı anlardan biri de akşamüstü 5 çaylarıdır. Güzel sunumların başkahramanı Emsan, Butterfly Çay Saati Takımı çay saatini küçük bir partiye çeviriyor.

Emsan Tost Grill Tava ile lezzetli tostlar!

Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarını kahvaltı etmeden okula göndermemeye özen gösteren annelere Emsan, pratik ve kolay ocak üstü Tost Grill Tava’yı sunuyor.

Emsan'dan Aragon çelik tencere seti!

Emsan’ın ısıyı hapseden özel tabanı ile düşük ısıda bile yüksek performans gösteren Aragon Çelik Tencere Seti, cam kapaklı tasarımıyla hem şık hem sağlıklı kullanım imkanı da sunuyor.

Emsan'dan sofralara Vıntage esintisi!

Emsan, vintage tarzıyla tasarladığı Göksu Çatal-Bıçak-Kaşık Takımı ile geçmişin çizgilerini sofralara taşıyor. 91 parçalık yeni çatal, bıçak, kaşık takımı gold ve sade renk seçeneklerine sahip.

Emsan yemek takımlarıyla bayram sofralarının gözdesi olacak!

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram sofralarının gözdesi olacak.

Emsan fonksiyonel ürünleriyle kolaylık sağlıyor!

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

Güldeste Evleri satılık!

Güldeste Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 32 adet daire ve 2 dükkan yer alıyor.

emsan Orbis Güldeste Yemek Takımı Haberi

emsan Orbis Güldeste Yemek Takımı

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Özel anlara şıklık katan Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile kalabalık bayram sofralarının gözdesi olacak.


Sofraları görsel şölene dönüştüren Emsan, bayram sofralarına kalite ve zarafeti getiriyor. Emsan’ın özel serisi ile “çiçek” açan bayram sofralarında, bir birinden lezzetli yemeklerin tadına tat katılacak.  Çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram havası sofralarınıza da yansıyacak. 


İnce porselen yapısına sahip 84 parçadan oluşan Orbis Güldeste Yemek Takımı, yuvarlak formu ve çiçek desenleriyle dikkat çekiyor. Siyah ve gold rengi desenlere sahip BNT 410 Cam Servis Seti, bayram sofralarının tamamlayıcısı oluyor.   


Emsan Orbis Güldeste...