04 / 05 / 2024

Emsan cam serisi

Emsan cam serisi

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Emsan Feel Steel Cam Kettle taht kuruyor!

Mutfaklarda hızlı ve pratik olmak için her zaman küçük yardımcılara ihtiyaç vardır. Emsan Feel Steel Cam Kettle, suyu kısa sürede kaynatma özelliği sayesinde mutfakta pratiklik sunarken, şık görüntüsüyle tezgahların en güzel yerinde taht kuruyor.

Emsan'dan Aragon çelik tencere seti!

Emsan’ın ısıyı hapseden özel tabanı ile düşük ısıda bile yüksek performans gösteren Aragon Çelik Tencere Seti, cam kapaklı tasarımıyla hem şık hem sağlıklı kullanım imkanı da sunuyor.

Emsan Gardenya Yemek Takımı yaz havasını sofralarınıza taşıyacak!

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

Emsan yemek takımlarıyla bayram sofralarının gözdesi olacak!

7’den 70’e tüm aile bireylerini bir araya getiren ve sohbetlerin en güzelinin yaşandığı bayramların olmazsa olmazı, lezzetli sofralardır. Emsan, çiçek desenli Orbis Güldeste Yemek Takımı ve BNT 410 Cam Servis Seti ile bayram sofralarının gözdesi olacak.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Sur Çelik Kapı Cam serisini genişletiyor!

Dünyanın ilk cam yüzeyli çelik kapısını geçtiğimiz yıl üreten Sur Çelik Kapı, yeni tasarımlarla Cam Serisini genişletiyor. Cam serisi yeni modelleriyle zarafet ve şıklığı bir arada sunmaya devam ediyor.

Emsan'dan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!

Emsan, birbirinden şık ve kullanışlı ürünleriyle annelerin mutfaktaki hayatını kolaylaştırıyor. Emsan’ın bu Anneler Günü’nde hediye seçenekleri arasında Sevgiyle Kahve Seti, Papatya Demlik, Feel Steel Cam Kettle ve birbirinden özel ürünler yer alıyor...

Kale doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle şık mekanlar yaratıyor!

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile camın büyüsünü mekanlara taşıyor.

Cem Oğuz: Cam korkuluklara güvenmeyin!

Cem Oğuz, bazı müteahhitlerin, yeni yapılan apartmanların balkonunda kullanılan cam korkulukları daha ucuza mal etmek için yüke dayanaklı ve kırıldığında dağılmama özelliği olan camlardan kullanmadığını söyledi.

Emsan cam serisi Haberi

Emsan cam serisi

Sevdiklerinizle paylaştığınız ikramlarınızda camın şıklığı ve zarafetini sunumlarına yansıtmayı sevenlere Emsan, BNT 410 Cam Servis Setini sunuyor. Camın ihtişamını el işçiliğiyle birleştiren Emsan, zarif çizgilerden oluşan BNT 410 Cam Servis setiyle sofralarında estetiği sevenlerin tercihi olacak. 


Gold ve siyah desen renkleriyle her tarza hitap eden BNT 410 Cam Servis Seti, estetik, kalite ve modern çizgileriyle sunumlarınıza eşlik ediyor. 31 ve 61 parçadan oluşan BNT 410 Cam Seti kalabalık ya da çekirdek aile sofralarınızı süslesin. Çay bardağı, çay tabağı, meşrubat bardağı, viski bardağı, ayaklı bardak ve sürahiden oluşan BNT 410 Cam Servis Seti ile sofralarınız mutluluğunuza eşlik...