05 / 05 / 2024

Emsan Gardenya Yemek Takımı resimleri

Emsan Gardenya Yemek Takımı resimleri

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Emsan çok satanlar katagorisinde beklenen indirim geldi! 10 Eylül 2022 Emsan fiyat listesi..

Evini yenileyecekler, evini sıfırdan hazırlayanlar bu haberimize mutlaka bakın. Sizin için Emsan’ın çok satanlarında geçerli olan indirimleri derledik. Yemek takımlarından tencereler, fincanlardan mutfak robotlarına her şey indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. İşte 10 Eylü

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan Titan Granit uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor!

Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor.

Yenimahalle Belediyesi garaj ve yemek salonunu yeniliyor!

YENİMAHALLE Belediyesi'nin dış cephesini ve katlarını yenileyerek, belediyeye sihirli dokunuşlar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye garajını ve yemek salonunu da yeniden inşa ediyor.

İder Senna Yemek Odası: Özgün tasarımın en kullanışlı hali!

İder Mobilya, Senna Yemek Odası’nı tasarladı. İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor. Şıklık ve konforu birleştiren incelikli detaylar..

Öztürk Yemek Bolu'da açıldı!

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmak pratikleşecek!

Mutfakların en önemli aksesuarlarına Bernardo Rosa Tencere Seti ile yeni bir soluk geliyor. Kolay temizlenebilir iç ve dış kaplaması ile Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmayı pratik hale getireceksiniz.

Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

İder Mobilya Pinara Yemek Odası ile yeni bir akım başlıyor!

Hem modern ve konforlu hem de uygun fiyatlı mobilya koleksiyonları ile kullanıcılarına zevkli seçenekler sunan İder, yepyeni Pinara yemek odası takımı ile alışılmışın dışında bir koleksiyon sunuyor…

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Emsan Gardenya Yemek Takımı resimleri Haberi

Emsan Gardenya Yemek Takımı resimleri

84 parçadan oluşan Emsan Elite Bone serisi Gardenya Yemek Takımı, şık ve nezih masaların vazgeçilmez bir parçası olacak. Salon çiçeklerinin en narini gardenyanın adını ve tüm güzel özelliklerini taşıyan porselen takımı, yaz mevsiminin tüm sıcaklığını, neşesini ve sakinliğini sofralara taşıyacak.


Emsan Gardenya Yemek Takımı ile sunduğunuz yemekler, çiçek kokuları ile dans ederek göz kamaştıran büyülü anlar yaratıyor. Yazın sıcak günlerinde vereceğiniz yemek davetlerinde masalarınızı “bir demet gardenya” ile süsleyen Emsan, şıklığın tanımını yeniden yapıyor. 


84 Parça Gerdanya Yemek Takımı İçindekiler; 

27 cm Servis Tabağı: 12 adet 24 cm Kayık Tabak: 2 adet

23 cm Çukur Tabak: 12 adet 34 cm Kayık Tabak: 1 adet

21 cm Pasta Tabağı: 12 adet Tuzluk - Biberlik: 2 + 2 adet

14 cm Çorba Kasesi: 12...