01 / 05 / 2024

emsan kampanyaları

emsan kampanyaları

Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla kullanıcısının beğenisine sunan Emsan, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.

Emsan buharlı vantilatörünü tanıttı!

Mutfakların köklü markası Emsan, yepyeni bir ürünle evlerimizin başköşesindeki yerini almaya hazırlanıyor. Emsan’ın piyasaya yeni sunduğu Feel Steam buharlı vantilatör ile yaz aylarında serinliğin keyfini çıkartın...

Emsan'dan babalar günü hediyesi!

Mutfakların köklü markası Emsan, baş kahramanımız babalarımızı Babalar Günü’nde de unutmadı. Bu özel günde Griss Şef tavasıyla, babalar, usta birer şefe dönüşecek...

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017!

Sevgilinizle yeni bir hayata adım atmak ya da eşinize unutamayacağı bir hediye almak istiyorsanız bu kampanyalar tam size göre. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017...

Konut kampanyaları ekonomiyi canlandırır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar, kampanyaların kısa vadede sektörü ve genel ekonomiyi hareketlendireceğini söyledi.

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor.

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Gayrimenkulde 2016'nın son kampanyaları başladı!

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor.

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Kartallife Atalar'da kampanyalar Kasım'a uzatıldı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Emsan’dan sonbahar indirimi!

Emsan, tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu yüzde 60’a varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Emsan Fishy balıkseverlerin beğenisini kazandı!

Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile taçlandırıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Emsan'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla kullanıcısının beğenisine sunan Emsan, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.

Kampanyalar konut satışlarını uçurdu!

Konut sektörü açısından genelde durgun geçen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Cem Çankaya Emlak GYO’nun başlattığı kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

emsan kampanyaları Haberi

emsan kampanyaları

Mutfakta geçirilen her anın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin markası Emsan, Kurban Bayramı’nda da takipçilerini yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. Tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla kullanıcısının beğenisine sunan Emsan, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.


Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda işleri kolaylaştıran Emsan, Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla, alışılmış Emsan kalitesinden vazgeçemenyenlerin yüzünü güldürüyor. 


Zarafeti ve kaliteyi tüm ürünlerinde bir araya getiren Emsan, tencere setlerinden çatal-kaşık-bıçak takımlarına, fincan ve demliklerden baharatlıklara kadar mutfakta ihtiyaç duyulan birçok ürünü Kurban Bayramı’na özel kampanyayla kullanıcılarına sunuyor.


Yüzde 45’e varan indirimler

Yüksek ısıya dayanıklı alüminyum gövdesiyle kendine hayran bırakan Griss serisi, toprak seramik yapısıyla Türkiye’de bir ilk olan Ceraflame tencere, kek, ekmek, muffin ve tart kalıplarıyla mutfakta harikalar yaratan Nar...