02 / 05 / 2024

Emsan Melisa satış fiyatı

Emsan Melisa satış fiyatı

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Melisa Konakları'nda teslimler Kasım'da!

Melisa Konakları projesinde peşine indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Melisa Konakları'nda villa fiyatları ne kadar? İşte Melisa Konakları ile ilgili merak edilenler...

Emsan çay makinesi 1.299 TL yerine 909 TL! Bu fırsatı kaçırmayın! 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Emsan, çay makinelerinde indirim fırsatı başladı. Emsan Violet Bella Gusto Çay Makinesi, sepette yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki diğer Emsan çay makinesi fiyatları ne kadar? Emsan çay makinesi kaç yıl garantili? İşte detaylar...

Emsan mutfak şeflerinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmez yardımcısı olan mutfak şefleri şimdi Emsan kalitesi ve yüzde 15 indirimle satışta. İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Emsan Colore kahve fincan takımıyla bahar esintisi mutfağınızda!

Şıklığın ve zarafetin adresi Emsan, Türk Kahvesi serisine kelebek dokunuşu yaparak, Colore Kahve Fincan Takımıyla mutfağınıza bahar esintisi taşıyor.Emsan Colore 6’lı Kahve Fincanı Takımı satış fiyatı; 49TL.

Melisa Park Evleri'nde 3.6 milyon TL'ye satılık 4 villa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ankara'nın Çankaya ilçesi Çayyolu Mevkii'nde yer alan Melisa Park Evleri'ndeki 4 villa satılıyor.

Emsan yeni tasarım çay bardakları klasik severlere sesleniyor!

Yıllardır mutfakta yazılan hikayelerinizin ana karakteri olan Emsan, yeni tasarım çay bardaklarında gençlere, romantik ve klasik severlere sesleniyor. Emsan 12 parça çay bardağı takımı tavsiye edilen satış fiyatı 65 .

Tugay İnşaat Melisa 2 Rezidans'ı görücüye çıkarıyor!

Satış ve Pazarlama Koordinatörü Selçuk Sukas 7/24 kamera takip sistemi, her villanın yerden ısıtma, gibi teknik özelliklerin yeni lansmana çıkaracakları Melisa 2 Rezidans olduğunu belirtti.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Emsan Melisa satış fiyatı Haberi

Emsan Melisa satış fiyatı

Züccaciye denince akla gelen ilk marka Emsan, ürün yelpazesindeki çeşitlilikle her zevke uygun seriler sunuyor. Kahvaltı masası hazırlarken romantik tarzı benimseyenler için tasarlanan Melisa serisi, pembenin zerafetle uyumunu gözler önüne seriyor. Serinin üzerinde bulunan desenler hanım hanımcık tarza sahip herkesin beğenisini kazanıyor.


Melisa’nın, seramik çaydanlığı, fincanları, şekerliği, tabakları ve kaseleriyle, pembe rengin hakim olduğu kahvaltı masası, konuklar ve ev sahipleri için görsel bir şölen sunuyor.


Emsan 6 kişilik Melisa Kahvaltı Takımı 319...