11 / 05 / 2024

emsan Nar ekmek kalıbı

emsan Nar ekmek kalıbı

Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar ekmek kalıbı, kısa sürede lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı oluyor...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi,sahip olduğu iki büyük ekmek yuvası ve 8 farklı kızartma ayarı sayesinde nar gibi kızarmış çıtır ekmekler elde edilmesini sağlar.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emsan tost makinesinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Isı ayar düğmesiyle istenilen ısıya kısa sürede ulaşabilen Emsan 6 dilim ekmek kapasiteli tost makinelerinde yüzde 15 indirim fırsatı! Peki, Emsan tost makineleri ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Çekmeköy Sırapınar Mahallesi 638 ve 639 parsellerin imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 638 ve 639 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 286 bin 945 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 13 milyon 596 bin 945 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy Sırapınar Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi Sırapınar Mahallesi, 300 parselin bir kısmı ile 260 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul 4 milyon 190 bin TL ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy Taşdelen'deki 21 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Çekmeköy'deki Soğukpınar Mahallesi’nde 21 yıldır 55 ailenin paylaştığı parseldeki ifraz işlemleri sonrası, aileler müstakil tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı.

emsan Nar ekmek kalıbı Haberi

emsan Nar ekmek kalıbı


Sağlıklı, pratik, lezzetli ekmekler yapabilmek Emsan’ın yepyeni Nar kek kalıbıyla artık çok kolay. Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar ekmek kalıbı, kısa sürede lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı oluyor. 


Evlerinde sağlıklı ve lezzetli doğal ekmek yapmak isteyenler için özel olarak tasarlanan Emsan Nar ekmek kalıbı, ergonomik yapısı ve şık tasarımıyla mutfakların en gözde ürünü oluyor. Nar ekmek kalıbı; sofralarımızın temel gida maddesi ekmeği seramik yapısı sayesinde yanmadan, yapışmadan ve sağlıktan ödün vermeden en lezzetli biçimde pişirebiliyor.


Emsan Nar serisi ekmek kalıbı; seramik kaplamalı yanmaz yapışmaz yüzeyiyle ekmeğinizin yapışmadan ve şekli bozulmadan kalıptan ayrılmasını sağlıyor. Leke tutmayan seramik yapısıyla kolayca temizlenebiliyor. 


Nar ekmek kalını için tavsiye edilen satış fiyatı: 37...