02 / 05 / 2024

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi,sahip olduğu iki büyük ekmek yuvası ve 8 farklı kızartma ayarı sayesinde nar gibi kızarmış çıtır ekmekler elde edilmesini sağlar.



Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Kahvaltı masalarının vazgeçilmezi olan ekmek kızartmaları yanma riski olmayan gelişmiş teknolojiye sahip Philips Daily Collection ekmek kızartma makinesi ile sofraları süslüyor.

EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Bu kompakt ekmek kızartma makinesinin 8 ayarı ve genişliği ayarlanabilir 2 büyük ekmek yuvası vardır. Böylece farklı ekmek türlerinin eşit şekilde kızartılır. Bununla birlikte çörek ısıtma rafı sayesinde en sevdiğiniz çörekleri, poğaçaları ve sandviç ekmeklerini kolayca ısıtabilmeniz mümkündür.
  • Ekmek kızartma makinesinin sahip olduğu 8 ayarı sayesinde farklı türdeki ekmekleri yanma riski olmadan kızartabilir. Dilediğiniz kızartma özelliğini seçerek ekmeğinizi dilediğiniz gibi kızartabilirsiniz.
  • Bu üründe bulunan farklı büyüklükteki ekmekler için ayarlanabilir 2 büyük ekmek yuvası her tür ekmeğin kızartılması için uygundur. Otomatik ortalama özelliği ile ekmeğin her iki yönünün eşit oranda kızarması için ekmek ortalanarak kızartma işlemi pratik bir şekide gerçekleştirilir.
  • Bununla birlikte ekmek kızartma makinesinde çörekleri, poğaçaları ve sandviç ekmeklerini kolayca ısıtmanızı sağlayan entegre çörek rafı bulunur.
  • Sahip olduğu teknoloji sayesinde yeniden ısıtma işlevi ile ekmekler saniyeler içerisinde ısıtılır ve buz çözme işlevi donmuş ekmeklerin buzunu tek seferde çözmeye yardımcı olur.
  • Ekmek kızartma işlemini istediğiniz zamanda durdurabilmeniz için durdurma düğmesine basarak istediğiniz zaman durdurdurabilirsiniz.
  • İstediğiniz zaman durdurabilme özelliği bulunan Philips Daily Collection HD2581/90 modeli, ekstra otomatik kapanma koruması ile de güvenli kullanım imkanı sunar. 

Peki Philips ekmek kızarma makinesi en uygun fiyata nereden alınır?
 


Geri Dön