19 / 05 / 2024

Emsan silikon tabanlı süzgeçli mug satış fiyatı

Emsan silikon tabanlı süzgeçli mug satış fiyatı

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ve kullanışlı hediye seçeneklerini sunuyor.

Silikon Vadisi'ndeki 80 yıllık ev 2.5 milyon dolara satıldı!

Dünya teknolojisinin kalbi Silikon Vadisi Bay Area'da 1937 yılında inşa edilen ev 2 milyon 550 bin dolardan satışa çıkarıldı.

New York'taki 18E59th Street Residences'ı Tabanlıoğlu tasarlayacak!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz bugünkü yazısında Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Murat Tabanlıoğlu ve Madison Equities'in sahibi Robert Gladstone ile yaptığı konuşmayı ele aldı. İşte o yazı...

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM AR Future Awards’da zirveye çıktı!

Tabanlıoğlu, Mimarlık New York’ta gerçekleştirilecek olan 118E59th Street Residences projesi ile ‘Konut’ kategorisinde ve BAKSI, Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesiyle de ‘Sivil ve Kamu Binası’ kategorisinde büyük ödülleri kazandı.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Etiya Silikon Vadisi'nde ofis açtı!

ODTÜ mezunu üç mühendis arkadaşın kurduğu Etiya, dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi'nde ofis açarak, yapay zeka geliştirdi.

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Recep Bozlağan: İstanbul'a silikon vadisi şart!

Şehir Dersleri'nde lise öğrencilerine "Küresel Şehir ve İstanbul" konulu bir ders veren Prof. Dr. Recep Bozlağan, teknolojik gücü elde tutmak için İstanbul'da bir silikon vadisi kurulması gerektiğini söyledi.

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu

Dünyanın etkili galerilerini, koleksiyonerleri ve tasarımcılarını bir araya getiren Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu. Uluslararası tasarım dünyası Miami’de Tabanlıoğlu’nun tasarladığı Filamingo Lounge’da ağırlandı.

Emsan silikon tabanlı süzgeçli mug satış fiyatı Haberi

Emsan silikon tabanlı süzgeçli mug satış fiyatı

Sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz özel anlardan biri olan yılbaşı kutlamaları hediyesiz olmaz. Yılardır özel anlarımızı taçlandıran Emsan,  yılbaşı sofralarını renklendirmek isteyenler için güzel seçenekler sunuyor. Emsan’ın kaymayı önleyen silikon tabanı, porselen süzgeç ve kapağıyla demleyerek çay içmek isteyenlerin büyük bir keyifle kullanacağı muglar, sıcacık bir hediye alternatifi oluyor.  


Emsan’ın kırmızı renk seçenekleriyle 4 parçadan oluşan Dilan Cezve Seti, tuz ve karabiberi öğütmede yardımcı olacak Verna Değirmen,  granit kaplaması ve silikon tutacağıyla severek kullanılacak Duracast 9 parça Hard Stone Tencere Seti ile sevdiklerinize hem kolaylık hem şıklığı hediye edin.


Siz de sevdiklerinize en güzel hediyeyi Emsan satış noktaları ve bayilerinden ya da emsanshop’lardan alabilirsiniz. http://www.emsan.com.tr/tr/


Emsan kırmızı Duracast 9 parça Hard Stone Tencere Seti satış fiyatı; 549 TL

Emsan kırmızı 4...