06 / 05 / 2024

Emta A.Ş

Emta A.Ş

Emta A.Ş'nin Ömerli'de inşa ettiği Optimum Evleri'nde fiyatlar 349 bin euro ile 517 bin euro arasında değişiyor.

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Çemtaş'tan güçlü büyüme!

Çemtaş,  2017 yılı üçüncü çeyrekte 74,4 milyon TL net kâr açıkladı ve geçen yıl aynı döneme göre kâr artışı yüzde 231 olarak gerçekleşti.

2005 yılında Optimum Compact Evleri satışa sunulmuş!

2005 yılında projesi EMTA İnşaat tarafından yürütülen Optimum Compact Evleri satışa sunulmuş. Ömerli'de inşa edilen konutlar, aylık bin 700 Euro (2 bin 840 lira) taksitlerle satılıyormuş.

Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı.

Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor.

Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Çemtaş Çayırova'daki fabrikasının satış işlemlerini gerçekleştirdi!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento ortaklarından Çemtaş A.Ş. Çayırova'daki fabrikasının satış işlemlerini gerçekleştirdi.

Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'daki fabrikasını sattı!

Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'da yer alan fabrikasını sattı.

Çemtaş Çelik Makina Sanayi bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. trafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Çemtaş Çelik Makina 3 hafta üretimi durdurdu!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Sanayi 3 hafta üretimi durdurdu.

Çemtaş Çelik Makina kar payı dağıtım tarihini yayınladı!

Çemtaş Çelik Malina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina kar payı dağıtım tarihini yayınladı.

Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e mi satılacak?

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e satılması müzakereleri devam ediyor.

Çemtaş Çelik Makina faliyeti 3 hafta süre ile durduruldu!

Çemtaş çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina 3 hafta süre ile durduruldu.

Emta A.Ş Haberi

Emta A.Ş
Ömerli'de 3 etap halinde inşa edilen Optimum Evleri'nin ilk etabında teslimler 2000 yılında başladı. Toplam 78 adet dubleks daireden oluşan projenin 3. etabında bulunan 15 dairenin 11 tanesi 2009 yılının haziran ayında, 4 tanesi ise 2010 yılında teslim edilecek. Şu ana kadar satılmayan 4 konutun kaldığı projede fiyatlar 349 bin euro ile 517 bin euro arasında değişiyor. 4+1 şeklinde inşa edilen konutların büyüklükleri ise 201 metrekare, 245 metrekare ve 290 metrekare. Millennium Bank ile anlaşmalı olan projede ödemeler minimum yüzde 30 peşinatla, 180 aya kadar vade imkanıyla yapılabiliyor.
Optimum Evleri, ormanların arasında, yeşilliğin ortasında, hem şehrin içinde hem şehrin dışında, H2O su parkının yanı başında, Küçük Prens (Saint Joseph) İlköğretim Okulu'na 1 km, Avusturya Lisesi İlköğretim Okulu'na 2,5...