17 / 05 / 2024

EN 13618 standardı

EN 13618 standardı

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Tefal Maestro Plus FV1842 Ütü en uyguna nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 29 Ocak  2023 fiyat listesi

Maestro buharlı ütü, üstün kullanım kolaylığı ve zahmetsiz ütüleme deneyimi ile inatçı lekelerin üstesinden gelerek yüksek performans standardıyla sizlere en iyi ütüleme deneyimini sunar.

Skyland İstanbul projesinin tercihi Ideal Standard oldu!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde yapılarında yer almaya devam ediyor.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard Ankara YHT Garı'na imza attı!

Dünya devi Ideal Standard, Ankara’nın en gözde projelerinden Yüksek Hızlı Tren Garı’na imzasını attı. YHT Ankara Garı Projesi’ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Ideal Standard Frame ile değişime hazır olun!

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, banyoları evin en şık mekanlarından biri haline getirecek yepyeni tasarımları tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard’a Aquablade ödülü!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard İngiltere'de yapı sektörünün yöneticilerini ağırladı!

Türkiye’nin önde gelen yapı ve mimarlık firmaları Ideal Standard'ın İngiltere'deki en büyük showroomu Bathroom'da 2016 trendlerini ve yeni koleksiyonlarını inceledi.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri İzmir'de yapıldı!

Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerini İzmir’de gerçekleştirildi.

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Vadistanbul’un banyolarına Ideal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

EN 13618 standardı Haberi

EN 13618 standardı

ABD’den Avrupa’ya gelişmiş ülkelerde EN 13618 standardının zorunlu olduğunu ve bu belgeye sahip olmayan hortumların; suyla temas ettiğinde ortaya çıkan bakterilerin zehirli madde salınımı, suda rahatsız edici koku gibi çok sayıda olumsuz durumu da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, tüketicileri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri’nin, yenilikçi ürünleri arasına eklediği ‘Flexpex Hortum’un tüm yeterliliklere sahip olduğunu açıklayan yetkililer, “Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve...