02 / 05 / 2024

en büyük 100 otel

en büyük 100 otel

Yeni nesil otel yatırımcıları, Türkiye’nin turizm atağında önemli roller üstlenmeye başladı. “Türkiye’nin en büyük 100 oteli” listesinde yeni ve ilginç başarı öyküleri var.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Kanal İstanbul güzargahındaki en büyük arazi yatırımı Araplardan!

Kanal İstanbul güzergahında toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapu bulunuyor. El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcılardan oluşmuş.

Atatürk Havalimanı, Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Havalimanı’ndaki çalışmalarımızı inşallah başlatacağız ve en kısa zamanda Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak" dedi...

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyor!

Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, ''Şimdi de yeni bir inşaat var. Burada 100 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyoruz.''dedi.

Dünyanın en büyük rüzgar türbini İngiltere açıklarına yapılıyor!

Danimarkalı Dong Energy A/S, İngiltere'nin Yorkshire sahillerinin 100 kilometre kadar açığında 1200 megawatt (MW) gücünde dünyanın en büyük off-shore (deniz üstü) rüzgar türbini çiftliğini inşa ediyor.

Koçtaş, en büyük perakende şirketler listesinde ilk 20'ye girdi!

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. İlk 20’deki tek yapı marketi ise Koçtaş oldu.

Türkiye’deki en büyük 100 perakende şirketi belirlendi!

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi.

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya’nın en büyük havaalanı Domodedovo’nun 500 milyon dolarlık projeye başlıyor.

Özak GYO, Türkiye’nin en büyük 57. şirketi seçildi!

Forbes Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük 100 Şirketi’ sıralamasında ÖZAK GYO, birçok büyük holdingi, sanayi ve hizmet kurumunu geride bırakarak 57. sırada yer aldı.

Yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

İzmir’de 50 m2’lik dükkanda emlakçılıkla sektöre adım atan iki genç girişimci, yabancılara gayrimenkul satarak 100 milyon dolar ciro yaptı. Peki yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

Soma RES Türkiye'deki en büyük rüzgar santralini olacak!

Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artış yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi.

1970 yılında Balkanların en büyük hastanesi hizmete girecekmiş!

1970 yılında Balkanların en büyük hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırması Hastanesi hizmete girecekmiş. 100 dönümlük bir saha üzerine kurulan hastane 70 milyon liraya mal olmuş.

1969 yılında dünyanın en büyük traktör fabrikalarından biri Tuzla'da kurulacakmış!

1969 yılında dünyanın en büyük traktör markası Massey-Ferguson'un Tuzla'da kurmakta olduğu fabrikanın temeli atılmış. 1971 yılında üretime geçecek olan fabrika 100 milyon lira sermaye ile kurulacakmış.

en büyük 100 otel Haberi

en büyük 100 otel

Türkiye'nin turizmde adını dünyanın ilk 10’una yazdırmasında, otelcilerimizin yatırım ve işletmede geliştirdiği yeni yöntemlerin ciddi katkısı oldu. Turizmin gelişmeye başladığı yıllardan bu yana otelcilik alanında birçok başarıya imza atıldı.


Turizmdeki başarı öykülerinde kimlerin imzası yok ki? Koç Holding, Sabancı Holding, Doğuş Holding, Nurol Holding, Dedeman Holding, MNG Holding, Polat Holding, Öger Holding, Silkar Holding, Akfen Holding... Bu büyük grupların yanı sıra Barut, Güral gibi köklü aileler; Oğuz Gürsel, Fettah Tamince gibi bireysel girişimcilerle listeyi daha da uzatmak mümkün.


Turizm sektöründeki başarıdan yola çıkarak, ilk kez yatak kapasitesi bakımından “Türkiye’nin 100 büyük oteli” listesini hazırladık. Yetinmeyip, bu listeye girip de pek tanınmayan yeni otel krallarının başarı öykülerini derledik...


Yerli zincirler öne geçti


Türkiye’de halen işletme belgeli 2 bin 755 otel bulunuyor. Bunların 679’u yerli,...