03 / 05 / 2024

en büyük hayvan barınağı trabzon

en büyük hayvan barınağı trabzon

Trabzon Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğünce Doğal Yaşam Alanı ve Hayvan Barınağı Projesi hazırlandığını belirterek, projenin bölge, Türkiye, hatta dünya için önemli olduğunu söyledi...

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakımevi'nin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor.

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları merkezi!

Balıkesir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin en büyük ve modern Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Yılda 5 bin hayvanın bakımı hedefleniyor.

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakım Merkezi’nin inşaatı hızla sürüyor!

Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı 4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak.

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük hayvan bakım merkezi yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanının yapımına Trabzon’da başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

Türkiye'nin en büyük Doğal Yaşam Parkı inşaatı başladı!

Trabzon'da 82 bin 900 metrekare alan üzerine kurulacak olan Türkiye'nin en büyük '' Doğal Yaşam Parkı ve Geçici Hayvan Bakımevi " Doğu Karadeniz'e hizmet verecek.

Burj Khalifa dairelerinin en büyük alıcısı Hintliler!

Görünüşe bakılırsa Türkçeye yerleşen 'Hint Fakiri' tabiri tarih olmak üzere. Çünkü, Dubai'nin ev sahipliği yaptığı dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'da yer alan dairelerin en büyük alıcısının Hintliler olduğu ortaya çıktı

Göbeklitepe ile Şanlıurfa'ya en büyük müze yapılıyor!

Göbeklitepe kazı alanındaki buluntular dolayısıyla ‘dünyanın en eski kenti’ olarak nitelendirilen Şanlıurfa’ya, Türkiye’nin en büyük müzesinin temeli atılıyor

En büyük ATM üreticisi Diebold, Altus'u almak istiyor!

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

en büyük hayvan barınağı trabzon Haberi

en büyük hayvan barınağı trabzon


Trabzon Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın katkısıyla Türkiye'nin en büyük doğal yaşam ve hayvan barınağını yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğünce Doğal Yaşam Alanı ve Hayvan Barınağı Projesi hazırlandığını belirterek, projenin bölge, Türkiye, hatta dünya için önemli olduğunu söyledi.


Çağlayan beldesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca belediyeye tahsis edilen 83 dönümlük araziye, proje bedeli yaklaşık 7 milyon lira olan Doğal Yaşam Alanı ve Hayvan Barınağı inşa edileceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Proje, Türkiye'deki en önemli doğal yaşam ve hayvan dostu barınak projelerinden biri olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de böyle bir proje hazırladı. Bizim projemizin kapasitesi daha büyük. Barınak, Trabzon'un yanı sıra Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin'e, yani...