21 / 05 / 2024

En İyi Karma Proje

En İyi Karma Proje

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta şehre imza atan yapılar ödüllendirildi. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün yoğun ilgi gösterdiği yarışma ilk yılında tam not aldı.

Fortis Sinanlı'da 5 bin TL taksitle!

"Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi" ödülüne sahip Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 70 bin TL peşinat ve 5 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle sizde şehrin tam merkezinde yerinizi alın...

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Fortis Sinanlı'dan yeni yıl kampanyası!

"Avrupa'nın En İyi Karma Projesi" ödülü sahibi Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy Projesi, satışa çıkan yeni bloklarıyla birlikte yeni yıla özel fırsat avantajları sunuyor. 

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'a karma kullanım ödülü!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Pega Kartal Evleri satılık!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi alan projede toplam 200 adet daire yer alıyor. Pega Kartal Evleri satılık dailerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

EgeYapı Group'tan 600 milyonluk proje!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir ile Kartal'da hayata geçirdiği Pega Kartal ve İz Park projelerini devam ettiren grup, 2015'te Yedikule, Kağıthane ve Beylerbeyi'nde konut ağırlıklı projelerine başlayacak.

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

En İyi Karma Proje Haberi

En İyi Karma Proje



Sign of the City Awards  geleneksel hale gelecek ve her yıl gayrimenkul şirketleri en iyi ödülü için yarışacak. Türk gayrimenkul sektörünün merakla beklendiği yarışma sonuçlandı. Kazananlar 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşen törenle ödüllerine kavuştu.  



Jüri Başkanı Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerini seçti. İlk yılında 142 farklı projeden 199 başvuru alan yarışmada 16 kategoride 24 adet proje ödülü değer görülürken, 4 jüri özel ödülü de verildi.  Sign of the City ile gayrimenkul sektöründe bir boşluğun doldurulduğunu belirten sektör temsilcileri, yaşanan tatlı rekabetten memnuniyet duyduklarını söyledi. Yarışmaların sektörü daha iyiye teşvik etmesi anlamında önemli olduğunu belirten inşaat patronları, önümüzdeki yıllarda...