16 / 05 / 2024

En İyi Uluslararası Müteahhitler

En İyi Uluslararası Müteahhitler

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

En İyi 250 Müteahhit 2017 listesine 46 Türk taahhüt şirketi girdi!

Uluslararası Alanda İş Yapan En İyi 250 Müteahhit 2017 listesine 46 Türk taahhüt şirketi girdi. Ülkemiz, geçen sene listeye 40 Türk taahhüt şirketi girebilmişti, bu yıl rakam 6 adet artmış oldu.

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi yayınlandı!

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Akbulut Konak Safranbolu'da en iyi restore edilen ev oldu!

Safranbolu’da, '17. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' Etkinlikleri Kapsamında, 'En İyi Restore Edilen Ev' Plaketi Akbulut Konak'a Törenle Çakıldı.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Türkiye Pavyonu, Venedik Bienali'nde en iyi 10 ülke pavyonu arasında!

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda, Darzanà başlıklı proje sergileniyor. Türkiye Pavyonu, ABD’nin önemli sanat platformlarından Artsy tarafından sergide “En İyi 10 Ülke Pavyonu” arasında gösterildi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

EVA, En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu ödülünü aldı!

2015 European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülüne layık görülen EVA Gayrimenkul Değerleme, uluslararası ödüllerinin sayısını dokuza çıkardı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

En İyi Uluslararası Müteahhitler Haberi

En İyi Uluslararası Müteahhitler

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi, her bir firmanın kendi ülkesi dışındaki projelerinin sözleşme değerleri dikkate alınarak hazırlanıyor. 


2016 yılı ENR 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ne bu yıl Türkiye'den toplam 40 müteahhitlik firması girdi. Geçtiğimizin yılın listesinde Türkiye 41 müteahhitlik firması ile yer almıştı. Bu yıl listeye geçtiğimiz yıl listede yer almayan kimi şirketler girerken, geçtiğimiz yıl listede yer alan kimi şirketlerde bu yıl liste dışında kaldı. 


İlk 100'de Türkiye'den 7 şirket yer aldı 

Türkiye'nin ilk 100 içerisinde 7 müteaahhitlik şirketiyle temsil edildiği listede, İstanbul merkezli Polimeks İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret AŞ 40'ıncı sırada yer alırken, onu 44'üncü sıradaki Ankara merkezli Renaisance Construction , 79'uncu sıradaki Enka Construvtion, 81 'inci sıradaki TAV Construction, 86'ncı sıradaki ANT Yapı, 93'üncü sıradaki Yapı...