04 / 05 / 2024

en yüksek ev fiyatı nerede 2020

en yüksek ev fiyatı nerede 2020

Kovid-19 salgınına rağmen, yatırımcıların güvenli liman arayışının da etkisiyle gayrimenkule olan ilgi devam ediyor. Dünyadaki 45 küresel şehirdeki konut fiyatlarını izleyen endeks yükselirken, Avrupa başkentlerindeki gerileme yaşandı. 

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde?

2022'yle beraber yüzde 40-60 oranında artan site aidatları yönetimleri ve ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Türkiye Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) İstanbul'da en yüksek aidat tutarlarının Sarıyer, Ortaköy ve Beşiktaş'ta olduğunu belirtti.

Çin'den yüksek ev kiralarına kısıtlama!

Yüksek ev kiraları sebebiyle harekete geçen Pekin yönetimi, kira zamlarına sınır getirdi. Artık ülkedeki konut sahipleri kiralarını yüzde 5'ten fazla artıramayacak.

İstanbul'da en yüksek konut fiyatı hangi mahallelerde?

İstanbul’da ortalama ev metrekare satış fiyatlarının en yüksek olduğu mahalleler belirlendi. Peki bu mahalleler hangileri? İstanbul'da ortalama konut fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

En yüksek konut kirası hangi ilçelerde?

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul alanının öncülerinden olan TSKB Gayrimenkul Değerleme, Ege ve Güney kesimlerdeki kiralık ev piyasasını analiz etti. Peki ege ve güney kesimlerdeki konut kira fiyatları arttı mı? En yüksek kira hangi ilçede ödeniyor? İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatları son 5 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere'de konut fiyatları son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede ev  fiyatlarının yıllık oranda artışı yüzde 8,2 oldu.

İstanbul'da en yüksek konut kirası hangi ilçede?

İstanbul’da ev kiraları son bir yılda yüzde 10,81 arttı. Endeksa verilerine göre, İstanbul genelinde ortalama kira bedeli bin 667 TL oldu. İstanbul’da metrekare kira bedellerinin en yüksek olduğu ilçeler ise Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy ve Beyoğlu olarak belirlendi.

Konuttan en yüksek getiriyle 5 yılın lideri İzmir oldu!

Türkiye’de ev fiyatları son beş yılda ortalama yüzde 57 oranında yükselişe geçti. İstanbul, yüzde 50 ile ortalamanın altında kalırken, Ankara’daki yükseliş yüzde 51 oldu. 3 büyüklerde en yüksek getiriyi yüzde 88 ile İzmir sağladı...

İşte Arizona'daki dünyanın en yüksek müstakil evi!

Arizona'daki Falcon Nest adını taşıyan ev 124 feet uzunluğunda. Bu ev dünyanın en yüksek müstakil evi olarak biliniyor.

Dubai ikinci en yüksek gökdelenini inşa edecek!

Dünyanın en yüksek gökdelenine ev sahipliği yapan Dubai yönetimi şimdi de dünyanın ikinci yüksek kulesi için harekete geçti.Dubaili yetkililer Meydan One ismini verdikleri dev proje kapsamında inşa edilecek.

TÜFE'de ana harcama gruplarında en yüksek artış ev eşyasında!

Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) yer alan ana harcama gruplarında aylık bazda en yüksek artış, yüzde 1,60 ile ev eşyası grubunda görüldü.

en yüksek ev fiyatı nerede 2020 Haberi

en yüksek ev fiyatı nerede 2020

İngiltere merkezli gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, dünyanın önde gelen 45 kentindeki konut fiyatlarıyla ilgili hazırladığı raporu yayımladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; küresel 45 kentin 28'inde konut fiyatları yükselirken 17'sinde gerileme kaydedildi.

İstanbul’un bu yıl listeye alınmadığı Küresel Kentler Konut Endeksi 2020 üçüncü çeyrek verilerine göre, son 12 ayda ev fiyatlarının en çok yükseldiği il Yeni Zelanda'nın 1.3 milyon ile en kalabalık nüfusuna sahip Auckland olarak kaydedildi. 

Konut fiyatlarının son yüzde 12.9 yükseldiği Auckland'ı, yüzde 10.2'lik artışla Filipinlerin başkenti Manila takip etti. Çin'den Shenzen yüzde 8.9 ile üçüncü sırada yer alırken, Kanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezide ev fiyatları son 12 ayda yüzde 8.4 arttı.

Dünyanın az sayıdaki şehir devletlerinden biri olan ve yaklaşık 6 milyon nüfusa sahip Singapur yüzde 6.1'lik...