28 / 08 / 2024

endeksa istanbul yeniliyor uygulaması

endeksa istanbul yeniliyor uygulaması

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

The Leos Residence Türkiye’deki Residence algısını yeniliyor!

‘Executive Luxury Apartment’ hizmetlerini otel konforunda sunan ‘The Leos Residence’, şehirdeki iş ve yaşam merkezlerine olan yakın konumuyla dikkat çekiyor. Kişiye özel hizmetleriyle de Türkiye’deki ‘Residence’ algısını yeniliyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

endeksa istanbul yeniliyor uygulaması Haberi

endeksa istanbul yeniliyor uygulaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirakleri KİPTAŞ, İstanbul İmar AŞ ve BİMTAŞ'ın ortaklaşa hayata geçirdiği“istanbulyenileniyorcom” uygulamasında İstanbul’da risk altında bulunan konut stokunun güvenli, depreme dayanıklı, çevreyle dost yapılara dönüştürülmesi hedefleniyor. Bulunduğu yapının riskli olduğunu düşünen İstanbullular site üzerinden başvuru yaparak yapılarının yenilenmesi için talepte bulunabiliyor.

İstanbullular, başvurularının ilk olarak Endeksa’nın gelişmiş değer tahmini entegrasyonu ile istanbulyenileniyorcom adresinde bölgelerindeki ortalama konut ve ticari gayrimenkul satış değerlerini görebiliyor.



Ülke genelinde gayrimenkul piyasa analizlerinin yanı sıra gayrimenkulün özelliklerinin girilmesi ile konut, ticari ve arsa/araziler için gayrimenkul değer tahmini yapan Endeksa, dünyada sadece 5 ülkede örneği bulunan Otomatik Değerleme Modeli’ni Türkiye’ye getiriyor ve sektörde önemli bir boşluğun dolmasını sağlıyor. Endeksa, farklı kaynaklardan aldığı verileri bir araya getirerek makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak...