03 / 05 / 2024

Ender Akgül

Ender Akgül

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ferhat Akgül tarafından kuruldu.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Ender Akgül Haberi

Ender Akgül

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-Yeni, eski ve yapılmakta olan her türlü binaların demir,beton,çelik,tuğla ve tüm yapı malzemelerinin laboratuvar ortamında kalite kontrollerini yapmak,analizleri raporlamak.Hazır beton ve hazır beton elemanlarının  mukavemet analizlerini yapmak ve raporlamak. 3-Şehir içi ve şehirler arası öğrenci,personel ve yolcu taşımacılığı yapmak. 4-İş konusu ile ilgili her türlü makina,araç ve malzemelerin alım ,satım ve...