18 / 05 / 2024

ender saraç kimdir

ender saraç kimdir

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yapı Denetim sisteminin gelişmesi ve düzelmesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte olan Tekin Saraçoğlu, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkanı oldu. Peki, Tekin Saraçoğlu kimdir?

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ender Saraç'tan Pina Yarımadası'ndaki inşaatlara tepki!

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

Ender Vardar kimdir?

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Hüseyin Saraç kimdir?

Konya Kızılören Belediye Başlanı Hüseyin Saraç kimdir? Hüseyin Saraç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saraç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Saraç...

Meral Saraç Çavga kimdir?

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saraç Çavga kimdir? Meral Saraç Çavga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Meral Saraç Çavga'nın biyografisi..

Selin Saraç Ok kimdir?

Trio Mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok kimdir? Selin Saraç Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selin Saraç Ok, Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Selin Saraç Ok..

Özge Saraçoğlu kimdir?

Mimar Özge Saraçoğlu kimdir? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Özge Saraçoğlu..

Ender Özışık kimdir?

Mimar Ender Özışık kimdir? Mimar Ender Özışık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ender Özışık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ender Özışık..

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

ender saraç kimdir Haberi

ender saraç kimdir

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

2007 Yılında farklı noktalarda çıkan yangınlarla koruma altındaki Halep çamlarının da bulunduğu yaklaşık 240 hektarlık kül olan alanın içinde inşaatlar devam ederken, doğal ve sağlıklı yaşam üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan doktor Ender Saraç sosyal medya üzerinden Pina Yarımadası’nda devam eden inşaatlarla ilgili “aaaa ne tesadüf! !!!! Bodrum Guvercinlikdeki bu ormanlık arazi önce nasilsa yanıyor sonrada ormanlık arazi olmakdan cikiyor inşaat izni alınıp otel yapılıyor. Olan torunlarimizdan borç aldığımız canım doğa, ağaçlara oluyor yerine bu beton yığını geliyor” yazısını paylaşarak tepki gösterdi. Devam eden otel inşaatlarının fotoğrafını da koyan Saraç’ın bu paylaşımını binlerce kişi beğenip paylaşırken, yüzlerce kişide yaşanan doğa katliamı...