03 / 05 / 2024

ender saraç teknosa mutfak günleri etkinliği ne zaman

ender saraç teknosa mutfak günleri etkinliği ne zaman

Teknosa açıklamasına göre, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, 14.00-16.00 saatleri arasında mağazadaki özel mutfak alanında ziyaretçileri ağırlayacak...

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Ender Saraç'tan Pina Yarımadası'ndaki inşaatlara tepki!

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

TeknoSA, 81. mağazasını Cizre'de açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin her köşesine teknoloji götürme hedefine Cizre ile ulaştı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını 310'a çıkarırken, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı.

SESTEK’in çözümleriyle, Teknosa müşteri memnuniyetini artırıyor!

SESTEK, ses teknolojileriyle zenginleştirilmiş “ Müşteri Hizmetleri Otomasyon Çözümleri ” ile, kurumların müşteri memnuniyetini artırıyor, maliyetleri minimuma indiriyor. SESTEK’in çözümleri ile, TeknoSA müşteri memnuniyetini artırıyor.

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Medeni Akat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Selin Saraç Ok kimdir?

Trio Mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok kimdir? Selin Saraç Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selin Saraç Ok, Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Selin Saraç Ok..

TeknoSA'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

Ender Yorgancılar: İş kazası kader olmasın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye'de her 5-6 dakikada bir iş kazası yaşandığını ve bunun sonucunda da günde ortalama 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Ender Yorgancılar: Çandarlı Limanı'nda 3 yıldır tık yok!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Mayıs 2011’te temeli atılan Çandarlı Limanı’nında teknik sebeplerden ötürü ilerleme kaydedilemediğini belirtti, projenin çok önemli olduğunun altını çizdi

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

Ender Yorgancılar: Çandarlı Limanı kaderine terk edilmesin!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada, 15 Mayıs 2011'de temeli atılan Çandarlı Limanı 'nın kaderine terk edilmemesi uyarısında bulundu.

ender saraç teknosa mutfak günleri etkinliği ne zaman Haberi

ender saraç teknosa mutfak günleri etkinliği ne zaman


Teknosa’nın, tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği  Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında yapılacak.


Teknosa açıklamasına göre, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, 14.00-16.00 saatleri arasında mağazadaki özel mutfak alanında ziyaretçileri ağırlayacak.


Ender Saraç, etkinlikte sağlıklı beslenmenin püf noktalarının yanı sıra harika tarifler de verecek. Ender Saraç tarafından seçilen menüdeki yemekleri ise ünlü aşçı Başak Sanaç, tüketicilerin de katılımıyla hazırlayacak. Etkinlikte; mutfaklarda hayatı kolaylaştıracak teknolojilerin desteğiyle hazırlanacak çok özel tarifler paylaşılacak. Menünün sürprizlerinden biri de yeni yıla sağlıkla başlamak isteyenler için sunulacak Teknosa turuncu detoks çorba olacak.


 “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliğine katılanlar, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda Ender Saraç ile sohbet etme imkânı da bulacak. Çekilişle belirlenecek beş tüketici Teknosa mutfağında yemek yaparken,...