04 / 05 / 2024

Ender Vardar ne iş yapar

Ender Vardar ne iş yapar

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Ender Vardar: Aydın'a hizmet etmek istiyorum!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında teknik uzman olan İnşaat Mühendisi Ender Vardar MHP Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklarken, 28 yıllık siyasi tecrübemle Aydın’a hizmet

Ender Vardar kimdir?

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Ender Vardar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan istifa etti!

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden bürokratlar arasında yer aldı. Vardar son gün mesai bitimine az bir zaman kala Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti.

Ender Yorgancılar: İzmir İl Özel İdaresi'ne ait malların Maliye Hazinesi'ne devri gözden geçirilmeli!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir İl Özel İdaresi'ne ait malların Maliye Hazinesi'ne devriyle ilgili kararın gözden geçirilmesi gerektiğini bildirdi...

Ender Özışık kimdir?

Mimar Ender Özışık kimdir? Mimar Ender Özışık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ender Özışık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ender Özışık..

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Ender Yorgancılar: İzmir'de yatırımlar geriledi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası ( EBSO ) Yönetim Kurulu Başkam Ender Yorgancılar, 2012 yılında uygulamaya giren yeni teşvik sisteminin haksız rekabet yarattığım öne sürdü ve İzmir'de yatırımlar geriledi dedi...

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Ender Vardar ne iş yapar Haberi

Ender Vardar ne iş yapar

Ender Vardar kimdir?

Ender Vardar,  ilkokul, ortaokul ve liseyi Nazilli' de bitirdi. Daha sonra Adana İ.T.İ.A Mühendislik Bilimleri Fakültesi inşaat mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun oldu. 


1981-1990 yılları arasında Nazilli'de şirket kurarak inşaat ve turizm işleri ile iştigal etti. 


Nazilli Yenimahalle Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliği, Nazilli Pamukspor kulübü 2. Başkanlığı ve Yeni Nazilli Spor yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

1990-1992 yıllan araşma Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan danışmanlığı görevlerinde bulundu. 


1992-1997 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. 


1997 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde, Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı olarak atandı. Daha sonra Genel MüdürL lük'te İmar Uygulama Daire Başkanı olarak toplam 13 yıl görev yaptı. Şu an aynı...