05 / 05 / 2024

Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi

Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Enderun Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Enderun Yapı ve İnşaat Limited Şirketi, Özkan Kaya, Burak Can Gün, Muhammed Abdull Gül ortaklığıyla 105 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

HEP İstanbul, çocuklar için Hansel&Gretel etkinlikleri düzenliyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” sömestr tatiline giren çocukları “Hansel&Gretel”in büyülü dünyasına davet ediyor

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Kırkağaç Çocuk Sanat Merkezi çocuklar için yararlı olacak!

Memiş, Büyükşehir Belediyesinin çabalarıyla ilçede inşaatına başlanılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi. Memiş, inşaatın tamamlanmasının ardından çocuklar için çok yararlı bir merkez olacağını söyledi.

Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi Haberi

Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ev sahipliğinde, İBB Kültür A.Ş.'nin Fira Barcelona ile birlikte organize ettiği "Smart City Expo İstanbul 2016 Akıllı Şehirler Fuar ve Kongresi" Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Fuar’ın açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İspanya Eski Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero, Habitat Genel Sekreter Yardımcısı Aisa Kirabo Kacyira tarafından yapıldı. 


Dünya ve Türkiye'den çok sayıda belediye başkanı ile teknoloji firmalarının temsilcilerinin katıldığı fuarda, Bağcılar Belediyesi standı da yoğun ilgi gördü. Strateji Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün ortaklaşa hizmet verdiği stantta ziyaretçilere Bağcılar Belediyesi Güvenli İnternet Projesi 3B, teknolojiyi hizmet sektöründe en hızlı ve verimli kullanabilmek amacıyla hizmete sunulan “e-belediye”, Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS), Sanal Operatör ile akıllı belediyecilik uygulamaları tanıtıldı. Ziyaretçilere ayrıca tanıtıcı broşür ve kitapçık...