11 / 05 / 2024

endüstriyel tasarımcılar

endüstriyel tasarımcılar

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Ukrayna, özelleştirme projeleri için Türk yatırımcıları bekliyor!

Ukrayna Devlet Varlık Fonu Başkanı Dmitro Senniçenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'da Sovyetler Birliği döneminden miras kalan emlak, tarım, endüstriyel makine üretimi gibi pek çok alandaki özelleştirmeler için Türk yatırımcıları beklediklerini söyledi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

endüstriyel tasarımcılar Haberi

endüstriyel tasarımcılar

Sürdürülebilirlik ilkelerine sadık kalınarak geliştirilen proje çerçevesinde l-AM de doğayla bütünleşik, konforlu ve ferah bir iç mimari tasarım uygulamasına imza attı. 


Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı l-AM, Aycan&Feres Ortaklığı tarafından 4. Levent'te inşa edilen Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi. 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip olan Greenox Urban Residence, dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerinde ise 900 adet ağaç ve ağaçcığa ev sahipliği yapmasıyla sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bir konut projesi olarak dikkat çekiyor. 


l-AM'in Kurucu Ortaklarından Emre Kuzlu, projeyle ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: "Kütlesi ile komşu binaları rahatsız etmeyen, aksine bulunduğu bölgeye ve şehir siluetine mimari estetik katan ağaçlandırılmış...