08 / 05 / 2024

Ener Yapı titanik otel projesi son durum

Ener Yapı titanik otel projesi son durum

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Hbh Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şener tarafından kuruldu. 

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şener Yüce tarafından kuruldu.

Altum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Can Şener tarafından kuruldu.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dfg Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ener ve Recep  Can tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Sani Şener: Biz İstanbul Havalimanı’nda varız!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "İstanbul Havalimanı için ihaleye girdik. Açık artırmayla yapıldı. Bizim o fiyatı vermemiz söz konusu değildi. Çünkü işi biliyoruz." diye açıklama yaptı. 

Bitlis Ahlat'a Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Bitlis’in Ahlat ilçesinde 10 dönümlük Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacağı talimatı vermesi üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den tepki geldi. 

Ener Yapı titanik otel projesi son durum Haberi

Ener Yapı titanik otel projesi son durum

NİSAN 2016'da tamamlanması beklenen Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Kartepe'de Titanik Otel ve Time Tower Residence heyecanı bir arada yaşanıyor. Dünyada bir çok örneği olan yüksek standartta konforu ile yaşamı kolaylaştıran rezidans yaşamı Kocaeli'de ilk kez Kartepe'de yükseliyor. 


İKİ PROJE BİR ARADA 

CASABA projesini Kocaeli'ye kazandıran Ener Yapı, güzel bir projeye daha imza atıyor. Ünlü siyasetçi ve işadamı Sefa Sirmen'in tecrübeli mimari kadrosu ile Köseköy'de yapımına başladığı Titanic Otel ve Time Tower Residence ile Kocaeli'yi farklı bir konseptle tanıştırmaya hazırlanıyor. 


YÜZDE ELLİSİ SATILDI 

2016 yılının Nisan ayında tamamlanması beklenen proje hakkında bilgi veren Mimar Özkul İpek, "Projenin bir an önce tamamlanması için her gün en az 50 kişi aynı anda çalışıyor" dedi....