07 / 07 / 2024

enerji haftası etkinlikleri

enerji haftası etkinlikleri

Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Temelli TOKİ İlkokulu 'nda bir program düzenledi. Programda Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibinin gerçekleştirdiği gösteri de minikleri hem eğlendirdi hem de bilinçlendirdi.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm konutlarında enerji verimliliği artacak!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklamalarda bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’deki tüm binalar için zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’nin yanı sıra kullanılan inşaat malzemesi mutlaka sorgulanmalı'' diye konuştu.

Binalarda enerji verimliliği yalıtımla başlar!

6-12 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla açıklama yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Ülkemizdeki tüm binaları yalıtımlı hale getirerek her yıl 9 milyar dolar tasarruf edebiliriz" dedi...

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Yalıtımsız bina 10 milyar dolar kaybettiriyor!

GN YAPI’nın her yıl düzenlediği ‘Mantolama Konferansı’, bu yıl 14 Ocak’ta yapılacak. Enerji Haftası’nın ardından gerçekleştirilecek Konferansta, ‘Enerji Verimliliği Yasası’nın getirdikleri' konuşulacak.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

Osman Kipoğlu'ndan enerji tasarrufu için kolay uygulanabilir ipuçları!

EWE Turkey Holding’e bağlı enerji verimliliği danışmanlığı şirketi Enervis, Enerji Verimliliği Haftası’nda Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için verimlilik çözümlerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

enerji haftası etkinlikleri Haberi

enerji haftası etkinlikleri


Sincan Belediyesi, "Enerjini Verimli Kullan, Boşa Harcama" sloganı ile 11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Temelli TOKİ İlkokulu'nda bir program düzenledi. Programda Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibinin gerçekleştirdiği gösteri de minikleri hem eğlendirdi hem de bilinçlendirdi. Enerji tasarrufunun gelecek nesiller için çok önemli olduğunun altım çizen Sincan Belediye Başkan Doç. Dr. Mustafa Tuna," Toplumsal fayda odaklı sosyal sorumluluk projelerinden biri olan enerji tasarrufu bilincini, yaşam tarzı ve kültür haline getirmeliyiz. Daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir ekonomi için enerji kaynaklarımızı bilinçli ve kontrollü kullanmalıyız" dedi. Programda; enerji kaynaklarının dünyanın ve ülkemizin en önemli gündem maddelerinin başmda geldiği anlatıldı. Aynı zamanda, enerji kaynaklarının sınırlı olması, enerji fiyatlarındaki dalgalanmalar ve artan rekabet koşullarının kaynakların etkin kullanımını zorunlu hale getirdiği belirtildi....