16 / 06 / 2024

Enerji Sempozyumu tuzla

Enerji Sempozyumu tuzla

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma yurt içi ve dışından çok sayıda konuk katıldı.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Kiriş Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiriş Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cihan Ateş tarafından kuruldu.

New Pro Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New Pro Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da Özgür Kaplan tarafından kuruldu.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Teda Yapı İnşaat Enerji Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teda Yapı İnşaat Enerji Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Karakoç ve Turan Karakoç ortaklığında kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Doe Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doe Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da kuruldu.

Enerji Sempozyumu tuzla Haberi

Enerji Sempozyumu tuzla


Türk-Alman Hibrid Enerji Sempozyumu’nun ikinci gün programı, Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma yurt içi ve dışından çok sayıda konuk katıldı. Misafirleri selamlayan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, ekonomik, çevreci, insan sağlığına zarar vermeyen enerji yatırımlarının artmasının önemine değindi. 

Rüzgar Türbinleri, Enerji Konteynerleri ve Elektrik Depolama Sistemleri, Enerji verimli Mobil Jeneratörler, Özel Şebeke Tesisatları ve Destek Sistemleri, Güneş Enerjisinde İnce/Hafif Teknolojiler ana başlıklarını içeren sempozyumda, Bireysel Enerji depolama ve Hibrid Enerji Sistemleri değerlendirildi. Tuzla’da yapılan görüşmelerde Hibrit Enerji Sistemleri, REFU Elektronik Depolama Sistemleri, Yüksek Verimli CIS/CIGS Solar Teknoloji, Türkiye Yenilenebilir Enerji Sektör ve Lisanssız Elektrik Mekanizması, Özel Şebeke Tesisatları ve Destek Sistemleri, Rüzgar...