17 / 05 / 2024

Enerji Takımı projesi ne kadar tasarruf sağlar

Enerji Takımı projesi ne kadar tasarruf sağlar

Taner Yıldız, “Tasarruf için bir Enerji Takımı kurduk. Bu takım sayesinde, 77 milyon ile el ele vererek ülkemizi enerji dolu yarınlara taşıyacağız. Türkiye’nin bu seferberliğe ihtiyacı var” dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

2020'nin ilk 6 ayında 156 yatırım projesi teşvik kapsamına alındı!

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Eskişehir'in enerji verimliliği projesi dünyanın en iyi çalışmalarından biri oldu!

Kentteki kamu binalarında enerji verimliliği projesi, iklim değişikliğiyle mücadelede dünyanın en başarılı 20 projesi arasında yerini aldı.

Bornova Enerji İletim Hatları projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bornova 380 GIS İrtibatları Enerji İletim Hatları projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelibolu enerji iletim hattı projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Gelibolu 380 İrtibat Hatları Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Taner Yıldız: Türk Akımı projesi daha da geliştirilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, TANAP ortağı olunmasına rağmen "Türk Akımı Projesi"nin geliştirilecek bir proje olduğunu, bununla ilgili Gazprom'la görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Samsun kentsel dönüşüm projesi imara takıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte Kıran mahallesinde uygulamayı planladığı Kentsel Dönüşüm projesi imar planı yapılmadığı için kamulaştırma kararının yürütmesi Bölge İdare Mahkemesi'nce durduruldu.

Kömürhan-Keban Şalt 2 Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait Kömürhan - Keban Şalt 2 Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında güzergaha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.

Ethem Genim Enerji Verimli Ulaşım'ı anlattı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlediği 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın son gününde “Enerji Takımı”ndan “Enerji Verimli Ulaşım Projesi”nin yüzü Ethem Genim, katılımcılarla bir araya geldi.

Enerji Hanım Enerji Kimliği Fuarı'ndaydı!

“Enerji Hanım Projesi”nin sevilen yüzü “Enerji Hanım”, 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi.

Varsak-Serik-Belek Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV (Varsak-Serik) Brş.N.-Belek Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Amasra Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “380 kV (Zetes-Amasra) Brş.N-Bartın 380 OSB Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çamlıyayla Havza-Kadıncık 2 Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Çamlıyayla Havza-Kadıncık 2 Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Enerji Takımı projesi ne kadar tasarruf sağlar Haberi

Enerji Takımı projesi ne kadar tasarruf sağlar


Türkiye'ye yılda 15, 2023 yılına kadar ise 150 milyar TL kazandıracak "Enerji Takımı" projesinin lansmanında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Tasarruf için bir Enerji Takımı kurduk. Bu takım sayesinde, 77 milyon ile el ele vererek ülkemizi enerji dolu yarınlara taşıyacağız. Türkiye'nin bu seferberliğe ihtiyacı var" dedi.


Ülkemize enerjide büyük tasarruf sağlayacak "Enerji Takımı" projesinin detayları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile İstanbul Ticaret Odası ve Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı İbrahim Çağlar tarafından, Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda yapılan toplantıda açıklandı. Toplantıda konuşan Bakan Yıldız, Türkiye'nin enerji faturasının 50 milyar dolar olduğunu belirterek, "Tasarruf için enerji takımı kurduk. Enerji Takımı; evde, yolda, okulda, sanayide, 7'den 70'e sesini duyurmak ve herkesi bu takımın aktif üyesi yapmak için...