01 / 05 / 2024

enerji tasarrufu sağlayan klimalar arçelik

enerji tasarrufu sağlayan klimalar arçelik

Arçelik Klimalar Serinletirken Tasarruf Yapıyor A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayan Arçelik Inverter Klimalar bunaltıcı sıcaklarda tasarımlarıyla içinizi, işlevselliğiyle evinizi ferahlatacak...

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Pasif evlerle yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkün!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen pasif evlerle yüzde 90'a ulaşan enerji tasarrufu sağlanabiliyor. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

40 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Konut kredilerinde önemli bir düzenlemeye daha gidildi. Daire bazında yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımlı binalar için kredi oranında normal dairelere göre yüzde 10'a kadar artış yapıldı. Bu da 400 bin TL'lik bir dairede peşinatın 40 bin liraya düşeceği anlamına geliyor.

Manzara Adalar'da yıllık 22 bin TL enerji tasarrufu!

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Multi konfor binalar yüzde 90 enerji tasarrufu sağlıyor!

3. Ulusal Yapı Fiziği ve Çevre Kontrolü Kongresi sponsoru İzocam, doğru yalıtımın enerji verimliliği, ısı, ses yalıtımı ve yangın önlemedeki rolü ile binalarda yaşayan insanların sağlığı ve yaşanan ortamın kalitesi üzerindeki etkilerine dikkat çekti. 

enerji tasarrufu sağlayan klimalar arçelik Haberi

enerji tasarrufu sağlayan klimalar arçelik


Yaz Serinliği Arçelik’ten Arçelik Klimalar Serinletirken Tasarruf Yapıyor A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayan Arçelik Inverter Klimalar bunaltıcı sıcaklarda tasarımlarıyla içinizi, işlevselliğiyle evinizi ferahlatacak. Arçelik klimalar ile serinlerken tasarruf sağlayın. A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu ve sessiz çalışma özellikleriyle Arçelik Inverter Klimalar yaz sıcaklarında vazgeçilmeziniz olacak. 



Çok sessiz çalışan bu teknoloji harikası klimalar mükemmel bir konfor sunuyor.Arçelik 124410 Inverter Klima Arçelik’in A sınıfı klimalara göre %50 oranında daha fazla enerji tasarrufu sağlayan, uyku modunda 19 dba ses seviyesi ile çok sessiz çalışan 124410 model Inverter kliması şık tasarımı ve üstün teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 13.500 soğutma kapasitesine sahip olan bu model yaz aylarının yüksek sıcaklıklarında mükemmel soğutma performansı gösteriyor. 



Üretiminde kullanılan R-410A...